Lizin Tavsiyesi

busraelif7
busraelif7

4606 Puan

Merhaba bağışıklığı düşük olan kedim için lizin kullanmak istiyorum tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?

4 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

1 kutu kullandım sonra pek faydasını görmedim onun yerine vest plus bağışıklık güçlendirici tablet aldım içinde var lizin ve murver cok iyi geldi kedime

Anonymus297519
Anonymus297519

113699

Kedim ciğerlerinde enfeksiyon ve bağışıklığında fazlaca düşüş vardı. Vetriline lizin kullandık üst solunum yolu ve bağışıklığı için, çok da iyi geldi 2. Kutusunu aldım. Veteriner kliniklerinde bulunabilir.

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Veteriner takviyeleri alabilirsiniz. Önerecekleri etkili markalar olur muhakkak. Ben de Biofeline'in Immune +C'sini veriyorum kedime. İçinde beta glukan, lizin ve kara mürver gibi takviyeler var, bildiğim kadarıyla bir veteriner markası değil ve birçok platformdan erişilebilir bir ürün... Eğer kedinizin bağışıklık sorunu var da güçlü bir takviye kullanması gerekiyorsa veterinerlerin önerdiği markaları kullanabilirsiniz. Bir şeyi yok da genel takviye amaçlı vermek istiyorsanız, Biofeline'in bu ürünü yeterli gelebilir. Aynı zamanda temiz içerikli.

D-O
D-O

11908

Benim kedimin bağışıklığı dusuk oldugu icin once vetomune kullandik. Aslinda cok faydasi olan bir urun olmasina ragmen kedimin degerini arttirmaya yetmedi. Daha sonra herpless toz takviyesine gectik (veteriner hekimimizin onerisi ile) ve degerlerini yavas yavas ama arttirmaya basladi faydasini gorduk.
Veterinerinerinize bir danisin sorun isterseniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 453 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR