Kedimin Tüyleri Çok Sert

L0rdgrimz
L0rdgrimz

309 Puan

Evimize Yeni bir dişi kedi sahiplendik cinsi brithis shortair yaşı 1 yaşının üstünde yetişkin. Erkek olan kediye baktığın zaman dişi kedinin tüyleri çok sert, kalitesiz mamadan dolayı olduğunu düşünüyorum Tüm aşıları tam başka bir nedeni olabilirmi.


3 CEVAP

Minigimmm
Minigimmm

11838

Evet mamadan kaynaklıdır. Mamanın tuy üzerindeki etkisi çok fazla. Bizim mesela inanilmaz tuy dökümü vardı mama degisikligine gittim tabi bu deneme yanılma yolundan geçiyor her mama her kediye yaramiyor çünkü. Virbac tuy dokumunu gozle gorulur derecede durdurdu. Kaliteli, güzel içerikli bir mama ve tüy destegi icin de biyotin cinko omega içeren macun veya damla kullanirsaniz tüyleri pamuk gibi olacaktır.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Mamadan kaynaklı olabilir. Şansın tüyleri neredeyse hiç dökülmüyor yumuşacık diyordum, ishal durumundan dolayı Royal canin sensible mamaya geçtik tüy sağlığı aşırı aşırı bozuldu. Aşırı tüy dökmeye başladı ve tüyleri çok sertleşti. Tüy konusunda bize en iyi gelen mama acana pacifica oldu. Onu da dün n 1 1 de 4,5 kg 350 ye buldum aldım derken sabaha aradılar iptal etmemi istediler 🤦‍♀️ Zaten bir sürü kediye bakıyorum tekrar almayacağım artık bakalım ilerde inşallah alabiliriz.

Ozlemcakil
Ozlemcakil

14189

Evet ben de kisirlastirmadan once acana pasifika verdim tavsan tuyu gibiydi , icerigi cok iyi tavsiye ederim ama yavas gecis olmali ishal olmamasi icin kisirlastirinca 20 gun devam ettim kizim kuzu gibi olunca pes edip kisir mamaya gectim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 244 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR