Kedi Maltı Hangi Marka İyi ?

Hayvanasigi0
Hayvanasigi0

2836 Puan

Swiss kedi maltı iyi mi ve her gün verilmeli mi ?

7 CEVAP

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Gim Cat'inkini kullanıyoruz, çok memnunuz. Katkısız, koruyucusuz ve şekersiz bir ürün aynı zamanda.🐾

Aliye87
Aliye87

12038

Her gün değilse de en az iki günde 1 verebilirsiniz.

Minigimmm
Minigimmm

11838

Dediğiniz markayi bilmiyorum ama biz vetriline markasının maltini kullaniyoruz memnunuz. Secici bir kedim olmasina ragmen severek tüketiyor. Diskida tuylere de rastlıyorum. Yalniz almayi dusunurseniz sadece kliniklerde satisi var. Instagram adreslerinden cevrenizdeki hangi kliniklere dagitimlari oldugunu ogrenebilir ürünlerini inceleyebilirsiniz. Iyi gunler :)

Minigimmm
Minigimmm

11838

He bide her gun verilmeli mi demişsiniz her gun vermek iyi değil ishal yapabilir bağırsakları tembelleştirebilir. Hekimimiz oyle söylemişti. Ben 3 4 gunde bir veriyorum haftada 2 yeterli demişti hekimimiz.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Gimcat kullanıyoruz biz. Çok memnunuz. Ben daha yaşına girmediği için biofeline kitten paste da veriliyorum bağışıklığı güçlü olsun diye haftada bir kez.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Hergun vermenize gerek yok benim bir hekim arkadaşım haftada bir hatta iki haftada bir bile versen olur arkasında yazılan günlük şu kadar verin tavsiyesi pazarlama stratejisi demişti ama benim kedim baya baya yalandigi ve kisirlastiktan sonra tüy dökmeye başladığı için haftada 3 kez veriyorum gimcat malt paste

Warriorsans
Warriorsans

133985

Vetsplus markasının malt macunu hem uygun fiyatlı hemde kaliteli bir malt macun. Haftada 3 kez 2 cm şeklinde verilebilir. Tabi uzun tüylü ve çok tüy döken bir kedi için bu miktar artırılabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 366 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR