Kedim Kustu Korkuyorum

Eldoris
Eldoris

270 Puan

Kedim tekir cinsi. Bugün kustu kusmadan önce çok durgundu. Kustuktan sonra yine biraz durgunluk yaşadı. Sonra 1 dakika geçmeden oyunlar oynamaya başladı. Ama kusmuğunda tüy yoktu. Turuncumsu renkteydi ve aynı pirinç pilavı tanesinde kusmuştu. Onlar beyazdı. Tavuk etine benzer etler de vardı. Annem balık almıştı mutfa koymuştu gidip ordan çiğ balığı hemen yemiş. Biz yemek yerken bazen farkettirmeden hemen alıp kaçıyo yetişemiyoruz. Hemen yutuveriyo. Yaklaşık 2 aydır kullandığı kedi maması da var onda bir problem olduğunu zannetmiyorum. Sizce içsel bir problemi mi var yoksa normal mi? Lütfen bilgisi olan yazsın.

5 CEVAP

edadnmzr
edadnmzr

118613

Balık yemiş kusması normal. Benimkine pişmişi bile yaramıyor kusuyor. Bazı kedilerin balığa hassasiyeti oluyor. Bir de çiğ olunca kusması daha da normal. Merak etmeyin. Kusmaları tekrarlarsa halsizlik iştah kaybı gibi şeyler olursa veterinere gidersiniz.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Bence de balıktan dolayı kusmustur bir de çiğ yemiş gözlemleyin biraz kusmadan önce durgun olması normal midesinde rahatsızlık hissetmiştir, kustuktan sonra da aynı şekilde. Gözlemleyin gün içerisinde 2 den fazla kusarsa kliniginize gidin.

bence fazal yemiş olablir...

Mustafa245
Mustafa245

4202

Hocam 2 kez den fazla kusarsa veterinere götürün. Kedilerim den biri de aynı şekilde sarı şekilde 1 gün içerisinde 4 kez kusmuştu. Veteriner hekimim fazla mama yemiş veya siz görmeden bir şeyler aşırmış dedi. O gün biraz fazla yaş mama vermiştim. Veteriner hekimime gittiğimiz zaman Sadece önlem amaçlı mide koruyu iğnesi yapmıştı.

Eldoris
Eldoris

270

Sabahtan beri durumu iyi eski düzenine geri döndü çok şükür.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 286 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR