Kedim Doğumdan Sonra Çok Değişti Bu Normal Mi?

Milaleo
Milaleo

300 Puan

Merhaba 1.5 yaşında british cinsi kedim doğum yaptı ve huyu suyu tamamen değişti. Yavrularından birini sahiplendirmedik çok alıştığımız İçin. Sadece onunla oyun oynuyor. Bizimle oyun oynamayı kesti. Eskiden az da olsa kucakta dururken şu an tamamen kucaktan inmek istiyor. Yavrular doğduğunda da biz yavrulara dokunduğumuzda küsüyordu. Hep ilgi onda olsun istiyordu. Eskiden tombul bir kediydi veteriner kontrolünde gayet sağlıklıydı. Hala sağlık problemimiz yok fakat baya zayıfladı 1 kilogram kadar. Evde bizden sürekli kaçıyor ama peşimizden ayrılmıyor. Bu kilo kaybı oyun oynamama falan doğumdan sonra depresyon falan mı? Eve bıraktığımız yavrudan dolayı mı bilmiyorum araları da gayet iyi gerçekten onun bu haline üzülüyorum. Veterinerimiz huyu oturuyor dedi. Bana da düşkünlüğü pek değişmedi hala sözümü dinler kuralları aşmaz evde sadece gıcık oluyor sanırım bize. Karakteri mi tam oturdu ya da sıkıntısı mı var lütfen bilgisi olan birileri bana yardımcı olabilir mi? Hamileliğinde gırlamayı tamamen kesti ve hala gırlamıyor. Veterinerimiz keyfi yerinde gözüküyor bilemiyorum dedi bu konuya da…


4 CEVAP

UmmSukufe
UmmSukufe

2361

Kediler büyüdükçe daha sessizleşebiliyor özellikle dişi kediler. Önceden kendisini sevdiren aynı yatakta yatan kediler sonradan bana dokunmayın modunda dolanıyorlar :) özellikle cins kedilerde bu durum çokça var. Bence normal, herhangi bir sağlık sıkıntısı da yoksa boş yere stres yapmayın derim.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kısırlaştırsanız keşke :(

teddybal
teddybal

123878

Bu soruyu kaydedip ilerde kedimi çiftleştirmek istiyorum bir kere anneliği tatsın diyenlere atmak istiyorum. Kısırlaştırırsanız yeniden yumuşayabilir kısır kediler daha düşkün oluyor bizlere.

Lils
Lils

125528

Gırlamaması normal. Doğumdan sonra kişiliği değişmiştir farklı bir durum olduğunu sanmıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 371 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR