1 Aylık Kedim Kakasını Yapmıyor

diegolilith
diegolilith

268 Puan

merhabalar; dün sabah sokakta bir yavru buldum annesi ölmüş ve annesinin altında yatıyordu. veterinerde gerekli muayeneler yapıldı ve süt tozu ile besleniyor şu an.tuvaleti belki öğrenmiştir diye kumunu gösterdim 2 öğün mamasını yediği halde hala kuma gitmeyince ben yaptırayım dedim ilk seferde çişini hemen yaptı lakin kakası yok. ikinci seferde ise bu sefer ovalamadan direkt kuma koydum kumu eşeleyip çişini yaptı bu sefer kakasını yapması için ovaladım genital bölgesini fakat bir sonuç alamadım. fazla elde de durmuyor yani uzunca bir süre ovalamam gerekebilir fakat çırpınıyor. kısacası dünden beri kakasını yapmadı siz ne önerirsiniz

8 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

1 çay kaşığı zeytin yağını bir tatlı kaşığı yoğurt suyuyla karıştırıp verin

diegolilith
diegolilith

268

veteriner de kuru mama için çok küçük olduğunu söyledi fakat sanırım yaş mama verebilirim. genelde mamasını yedikten 15-20 dk sonra tuvalete çıkmaları gerekir diyorlar ama mesela yarım saat önce yedi az önce de denedik idrarını bile yapmadı bu sefer pek belli olmuyor sanırım.

Viomann
Viomann

3164

Hafif islak pamugu anusune ve genital bolgesune surun,yapamassa hic kakasini yavru oldugu icin 1 cay kasigi zeytinyagi icirin.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

pamuğu hafifçe ıslatıp genital bölgesine sürün ve karnını ovalayarak masaj yapın, yine de yapmazsa yarına kdar, veterinere başvurursunuz. sadece süt tozuyla beslendiği için çok sık kaka yapacağını zannetmiyorum.

KedimVar
KedimVar

119251

Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp sürün genital bölgesine. Olmazsa vet e götürürsünüz. Mama yeseydi yapardı fakat ben de süt tozuyla pek kakasını yapacağını zannetmiyorum. Kuru mamayı ıslatıp verebilirsiniz. 1 aylık kediler bu şekilde yiyebilir. İsterseniz yaş mama da verebilirsiniz o zaman kakasını yapacağını düşünüyorum.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

bence 6 haftalık olmadan kuru mamaya hiç başlamayın

diegolilith
diegolilith

268

teşekkürler gelişmelerden haberdar edeceğim

diegolilith
diegolilith

268

sanırım zeytinyağı ve yoğurt suyu işe yaradı. dün gece dışkısını da yaptı minik kızım. 3 haftalık olmasına rağmen kum kabına alıştı ben uğraşmadan kendisi gidip yaptı :) teşekkürler her birinize

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 758 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80341 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR