Dişi Kedimi Bugün Kısırlaştırdım, Çok Kötü Görünüyor

paganpoetry
paganpoetry

972 Puan

sokakta baktığım1.5 yaşlarında bir dişi kedi var bu sene içerisinde 2 kez doğurdu ve 2'sinde de bakamadığı için yavruları kayboldu, ben de tekrar doğurup yavruları sokaklarda rezil olmasın diye belediye veterinerine götürüp bugün kısırlaştırdım, daha eve döneli 1 saat kadar oldu ama çok kötü görünüyor, ayağa kalkmaya çalışıp kalkamıyor geri düşüyor, patileri çok soğuk ve yakalığı geçtim sargı bezi bile yapmamışlar dikişlerinin üzerine. daha önceden kısırlaştırmayla ilgili yazılar okudum ve durumunun böyle olmasının normal olduğunu biliyorum ama yine de kötü bir şeyler olacakmış gibi hissediyorum ve ona bunu yaptığım için biraz da suçlu hissediyorum. daha önce deneyimleyeniniz varsa tahmini ne zaman bu kötü hali düzelir? ve bakımıyla ilgi yapmam gereken eklemek istediğiniz şeyler varsa duymak isterim.

3 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

evet, sonuöta bu halde dışarda ölebilir bile başka kedilerin saldırısına uğrayp. geçici bir süre, en fazla ne olabilir ki

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

yani ben henüz kısırlaştırmadım ama ilk defa başınıza böyle bi durum geldiği için evham yaptığınızı düşünüyorum :)) merak etmeyin 3 güne veya en geç 1 haftaya ayağa kalkacağını düşünüyorum. pişman olmayın, doğru olanı yapmışsınız.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bir iki gün evde bakın ona

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 509 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR