Kararsız Kaldım Mama Tavsiyesi

Sokak kedilerine micho alıyordum michodan sıkıldılar bonachibo alacaktım ama 15kglık yetişkin kedi mamaları kalmamış mamapllusda catplus kedi maması var 15kglık onumu alsam ?

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

********ta mercy mama indirimdeydi, bizim kediler enjoy fln yemiyor ama mercy yiyorlar bakın isterseniz. catplus hakkında fikrim yok

Michodan önce mercy almıştım o yüzden her seferinde farklı mama almak istiyorum mercyden daha zengin içerikli olan hatta ev kedilerine verilen cat plus maması var onu almak istiyorum, bonachibo olsaydı alacaktım ama 15kglık yetişkin mamaları kalmamış.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ben bu fiyattaki mamalar arasında Proart’ı çok beğeniyor ve tavsiye ediyorum. Protein ve yağ oranı ideal, krill yağı ve proteini içeriyor. Ayrıca içeriğinde %5 oranında hamsi var✅


Ayrıca Mystic de çok güzel👌

Palyaco
Palyaco

218519

Mystic daha iyi içerik olarak ben 15 kilo alıyorum severek yiyiyorlar iş yerindeki kediler

şimdi, bonachibo yetişkin mama olsaydı affetmez alırdım ama olmadığı için alamıyorum. Aklımda Catplus, Mystic var sokak kedilerine alıcam ama içerik olarakda güzel beslenmelerini istiyorum. Mystic gurmeye baktım çoğu kişi de kanlı ishal yapmış ne kadar sokak kedileri olsa da sağlıkları önemli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 286 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR