Dişi Kedi Kısırlaştırması

Beyzaeren
Beyzaeren

763 Puan

Merhaba kedimi kısırlaştırdık dün. Yaptırdığım veteriner hekim konusunda şuan çok huzursuzum. Merak ettiğim konu kısırlaştırma sonrası her kedilere antibiyotik uygulanır mı? Bir de bu antibiyotik iğne için ayrı ücret istenir mi?

4 CEVAP

Beyzaeren
Beyzaeren

763

Bizim hekimimiz dün operasyon yaptı ve pazartesiye çağırdı. O süreç zarfına kadar pansuman ve iğne gerekmez mi?

Hilalkoca
Hilalkoca

2278

Ben de kedimi dün ameliyat için bıraktım akşam aldığımda veteriner iğne ve pansuman istemedi kontrole getirin pazartesi dedi o kadar. Endişe etmenize gerek yok onlar ameliyat sonrası antibiyotik veriyor zaten. İlla gerekecek diye bir şey yok.

NorthNight
NorthNight

16576

Antibiyotik tedbir amaçlı önerilir ve ek ücretli tabiki. Genelde operasyon sonrası bir doz yapıyorlar. Muhtemelen birde pansumanda yapar hekiminiz.
Siz her gün batikonla silin temiz tutun, zaten enfeksiyon gelişmez düzenli yaparsanız. Antibiyotikte şart olmaz. Dediğim gibi zaten sadece tedbir için veriliyor.

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Kedimi kısırlaştırmadan önce 2 yerle görüşmüştüm. Bunlardan ilki 14 gün etkili antibiyotik iğneye 100 tl gibi bir fark koymuştu, ameliyat ücretinden hariç olarak. Ameliyatını yaptırdığım ikinci yer ise yalnızca kan tahlilleri ve ameliyat ücretini baz almışlar, antibiyotik iğneyi ameliyatla bir bütün olarak gördüklerini ve ayrı bir ücrete tabi tutmadıklarını söylemişlerdi (zaten antibiyotiği her gün uygulanan ve veterinere her gün gitmeyi zorunlu tutan hap veya damla kabilinden şeyler olarak uygulamıyorlardı, 14 gün etkili iğne onların da işini kolaylaştırıyor). Ameliyatlardan sonra antibiyotik şart. Bunu insanların olduğu ameliyatlardan sonra da veriyorlar. Dıştan da ameliyatlı bölgeye Crystalin gibi sterilizasyon ürünleri kullanılabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR