Uygun Fiyatlı Mama Önerisi

Hilalkoca
Hilalkoca

2278 Puan

Merhaba, dün dişi kedimi kısırlaştırdık ama yaşına göre zayıf olduğu için kısır mamaya geçmeyeceğiz. Veteriner Nd ve Acana'yı önerdi ama benim bütçemi fazlasıyla aşıyor Dürüm'ün her şeyiyle ben ilgileniyorum aldığım tüm harçlıkları ona harcıyorum bu yüzden bu mamaları maalesef alamıyorum. Uygun fiyatlı ve kilo almasına yardımcı olacak bir mama önerisi yapabilir misiniz lütfen ? (Bakamayacaktın neden sahiplendin gibi yazılar yazmayın lütfen elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.)

15 CEVAP

Hilalkoca
Hilalkoca

2278

@edadnmzr çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için ama veteriner yaşına göre çok zayıf kaldığını ve biraz kilo alması gerektiğini söyledi. Hatta normal kedi mamasının içine biraz yavru kedi mamasını karıştırmamı söyledi. Kafam çok karıştı bu yüzden

edadnmzr
edadnmzr

118613

Merhaba, kediniz kısırlaştığı için kilo almaya meyilli olacak zaten. Normal mamaya devam ederseniz kedinizin organlarına zarar verirsiniz kilo aldıracağım diye. Dediğim gibi zaten kilo alacak kısırlaştığı için. Mama önerisi olarak düşükten yükseğe doğru içeriği iyi öneriler vereyim: prochoice felicia sanabelle exclusion. Bu öneriler içinde en iyiler sanabelle ve exclusion, bu iki mama arasındaki tercihim exclusion. İçeriği çok iyi. Biz de kullanıyoruz tavsiye ederim kesinlikle. 12 kg alırsanız çok daha uyguna geliyor.

NorthNight
NorthNight

16576

Bence kilosu çok düşük değil bizim kedimiz 15 aylıkken bize geldi 2,8 kg idi. Problem oluşturacak bi zayıflık söz konusu değil denmişti. Bütçenizi bilmiyorum yani kg başına ne kadar ödeyebilirsiniz. O yüzden tahmini yazacağım. Biz şuan royal kullanıyoruz (hassas sindirim mamasıyla beraber kısır mamasını) memnunum kısırlaştıralı 1,5 ayı geçti etkileri güzel.
Exclusion, sanabelle vb de bakabilirsiniz, bence.

Hilalkoca
Hilalkoca

2278

@northnight tamamdır çok teşekkür ediyorum hemen araştıracağım

CapKek
CapKek

2500

bizde 9, ayımızda sadece 2100 kg dık. nd ocean kitten kullanıyorduk, ölmemek için yiyordu resmen. veterinerimiz hills ton balıklı kıttena gecırdı. şuan tam 1 yasındayız ve 3,700 kg. tavsiye ederim.

Palyaco
Palyaco

218519

Exclusion mama kilo aldırır uygun fiyatlı lavital oda guzel kilo aldırır hils yavrular kilo aldırır

Palyaco
Palyaco

218519

Yanliz sadece 1 ay tavsiye ederim sonra kisir mamaya gecin

edadnmzr
edadnmzr

118613

Şu anda kaç aylık

Hilalkoca
Hilalkoca

2278

9 aylık ama kilosu 2.600

Van cat mamaların fiyatları çok uygun aynı zamanda kullananların hepsi memnun hatta birisi kullandıktan kesisinde gözle görülür bir değişim olduğunu söyledi bende vancat kedi maması sipariş ettim deniyeceğim🤗💖💕

simbakedi
simbakedi

136205

proplanın 12 kilosunu ben 600tlye almıştım, bulursanız ben de tavsiye ederim özellikle kilo alımı için. kedimin kilo sorunu yoktu ama bu mama ile sorunu var artık baya aldırıyor kasjdkjsadas onun dışında bozita geyikli, sanabelle indoor (pahalı kalabilir), exclusion en iyi tercihlerdendir. bozita geyik daha ucuz kalıyor bunlar yanında ama tahılsız, kademeli geçişi iyi ayarlamalısınız

Warriorsans
Warriorsans

133985

9 Aylık 2,600 kg aslında çok da zayıf değil. Kısırlaşan kediler ister istemez kilo alıyor. 1 yaşına kadar belki yavru kedi mamasıyla devam edebilirsiniz ama sonrasında kusur kedi mamasına geçmeniz gerekir. Uygun fiyatlı olarak Türk markalarına yönelebilirsiniz. Mystic, obivan selection, prochoice gibi mamalara bakabilirsiniz. Eğer biraz daha bütçeniz varsa sanabelle markası da güzel. Ayrıca evde haşladığınız hayvansallarla (yumurta, tavuk, balık, ciğer) beslenmesini çeşitlendirebilirsiniz. Haftada birkaç kez yoğurt da verebilirsiniz sindirimine iyi gelir.

Hilalkoca
Hilalkoca

2278

Çokkk teşekkür ederim önerileriniz için 💙

D-O
D-O

11908

Benim erkek kedimin de bagisikligi dusuk oldugu icin 1 yasini gectigi halde yavru kedi mamasi yemisti, veterinerimiz o sekilde onermisti. Bazen boyle istisnai durumlar olabiliyor.


Mama onerileri yapilmis zaten benim onerim yok ama kedim proplan yerken tombiklesmisti :D

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Sanabelle tavsiye ederim taze et içeriyor analiz değerleri güzel. Exclusion da olabilir onu da beğeniyorum🎈

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 586 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR