Kedimin Dudağında İltihaplı Yara Çıktı

Arkadaşlar 1.5 yaşındaki dişi kedimin dudağında iltihaplı gibi görünen bir yara çıktı . Daha önce bir kere daha çıkmıştı çok ufak bir sivilce gibiydi ve kendiliğinden geçmişti. Ama bu sefer o ufak sivilce gibi hali geçmedi ve kocaman iltihaplı bir yaraya döndü . Kedimin yemesinde içmesinden sorun yok ama çok mutsuz hissedebiliyorum onu. Ayrıca dudağına bakmaya çalıştığımda izin vermiyor .Bu sorunla daha önce karşılaşan var mı ? Varsa ne gibi bi yöntem ve ilaç kullandınız lütfen aydınlatın. Crystalin diye bir antiseptik varmış mavi şişeli onu sürsem iyi gelir mi ? Ya da başka bir ilaç , krem öneriniz varsa yaralar için lütfen bilgilendirin .


4 CEVAP

Kedici84
Kedici84

27

Enfeksiyon kapmış olabilir bunu ancak veteriner bilir

Kedici84
Kedici84

27

crystalin tabiiki deneyin ama bu iltihaplı gibi muhakkak veterinere gidin buradan kafaya göre birsey söylemek hiç sağlıklı olmaz vakit kaybetmeyin bence

Kedimi veterinere götürdüm. Veterinerde Çene Aknesi dedi ve önce bir iğne yaptı daha sonra da eczaneden Balaban adinda bir merhem almami ve kedimin çenesine sürmemi söyledi. Kremin fiyati 24 tl idi. Sürdüm kremi hafif hafif ve 1 haftaya kalmadan iltihap indi ve kayboldu . Ayni sorunla karsilasabilecekler için yaziyorum bilgilendirme olsun. Önemli değilmiş.

Palyaco
Palyaco

218519

Her kedi sahibinin kedi aknesi olmaması için dr animal health ile komle silmek her hafta

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 547 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR