Brit Care Mama Kullananlar

Kedimle uzun ve yorucu bir alerji tedavisi süreci atlattık. Çok şükür yaraları geçti sadece kulak ile gözü arasındaki o noktada biraz kızarıklık kaldi. Proplan somonlu sensitive kısırlaştırılmış kedi mamasi kullandik bu süreçte. Yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz ve kedimiz kısır olmamasına rağmen kısırlaştırılmış mama kullanmak zararlı olur diye düşünüyoruz. Brit care hypoalerjenik mamalara gecmeyi düşünüyoruz, kullananlar ve ya bu konuda bir fikri olanlar yazabilir mi?

4 CEVAP

Lils
Lils

125528

Brit care tavşanlı ve ördekli karışık kullanıyorum memnunum. Kedim ördekliyi daha çok sevdi (açık renk ve kare şeklinde) tavşanlı kırmızı et olduğu için pek sevmedi sanırım ( o koyu renk ve yuvarlak). Geçiş sürecinde kefir verebilirsiniz ishali önlemek için bazı kedilerde ishale neden olabiliyor. Ben kullanmaya başlayalı 3ay oldu tüy sağlığı yerinde ve kilosu kontrollü şu an.

Lils
Lils

125528

Bu arada karışık derken 1 ay tavşanlı 15 gün ördekli gibi kullanıyorum kedim çabuk sıkılıyor çünkü

Warriorsans
Warriorsans

133985

Brit care tavşanlı kısır mamayı kullanmıştık ama tam olarak mamadan kaynaklandığına emin olmasam da bir ishal sorunumuz oldu ve sonrasında 2 ay uğraştık düzeltebilmek için. Ama genel olarak içerik falan güzel bir mama kediler de severek yiyor.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Öncelikle piyasadaki en yüksek TAZE et oranına sahip markalardan biri. Yalancı iğde vb. çeşitli bitkiler ve sebzeler de içeriyor. Yalancı iğde idrar yolu enfeksiyonunu önlemeye yardımcı olur bu arada. Sağlıklı bir bitki yani.


Protein oranı %32 idi sanırım, yeterli bir oran. Yağ oranı %13 kısır kediler için ideal.


Arkadasların bahsettiği durumdan ötürü kefir verebilirsiniz probiyotik takviyesi olarak. Geçişi 3 haftaya yaymanızı tavsiye ederim. Kediniz hassas sindirime sahipse 1 aya yaymak iyi olacaktır.


İçeriği temiz ve güzel, ben şu an Exclusion kullanıyorum yeni geçtik, bir süre bunu kullanacağım daha sonra rotasyon için Brit Care düşünüyorum🌸🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 286 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR