Kedi Çok Isırıyor

XxBulut
XxBulut

2829 Puan

Arkadaşlar bunu eskiden çok önemsemiyordum ama artık canımı daha çok acıtmaya başladı.Seviyorum dur demek için ısırıyor ama sonra dayanamayıp daha çok ısırıyor bende kaçınca tabi iyice sinirleniyor.Her ısırışında kanatıyor ve bepanthol yetiştiremiyoruz.Isırmaması için bir öneriniz varmı? Birde sizin kediniz uyandırırken sizi yalıyor mu yoksa benimki gibi burnunuzu mu ısırıyor? :)

3 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

oyun oynuyor sadece o daha büyüme çağında. bir de, sütla. burnumu yalayıp ısırıyor evet, ama kömür com cok cok kulağımı emiyor :)))) sıpa hareketleri bunlar normal yani :)))

Heiter
Heiter

115202

İlk başlarda dişleri kaşındığı için ısırır, evet fakat buna müsamaha gösterirseniz büyüdüğünde de devam edecektir, ki bu da çok acı verir. Buna çözüm olarak kedinizin dişlerinizi kaşıyabileceği aşırı sert olmayan oyuncaklar verebilirsiniz. Veya bizimki gibi yuvarlanmış kağıt topu verebilirsiniz (kenarları içerde kalacak şekilde buruşturun ki kesmesin).
Peki elinizi ısırdığında ne yapmalısınız? Kesinlikle izin vermeyin. Bakışlarınız ve ses tonunuzla itiraz edin. Devam ederse elinizi ondan uzak tutun ve dikkatini oyuncaklarına verin derim.
Uzun vadede sıkıntı çıkarabilecek bir konu ısırma meselesi. Umarım tavsiyem faydalı olur.

mia1598
mia1598

2974

hayir demek pek iae yaramiyoe bizimki sadece isine geldiginde Hayırı dinliyor. ısirdiginda hayir dedikçe daha fazla ısiriyor ama yavru oldugu icin normal. büyüyünce bırakiyorlar. ama siz yine de her isirdifinda tepki gösterin oyun oynamayi o anlık birakin. birde elinizle oyun oynatmayin ip tarzı seylerle oynatın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 569 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80300 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR