Komşum Sürekli Eve Kedi Alıp Dışarıya Salıyor

Warriorsans
Warriorsans

133985 Puan

Komşumun çocukları sürekli kedi istiyor diye eve kedi almışlar (anladığım kadarıyla pet shoptan almışlar) şimdi sokağa salmışlar 🥺 daha öncede eve almışlardı başka bir kedi, bakamayıp oğlumun alerjisi var deyip sokağa atmışlardı.. yine aynısını yaptılar ve benim bilmediğim alıp attıkları da olmuştur.. bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum çokça uyardım ama hiç anlamıyorlar içim sızlıyor. O hayvan bu soğukta sokakta nasıl yaşayacak, nereye gitti, yemeği nasıl bulacak 😔😔

10 CEVAP

Vlad
Vlad

573

Cins kediyse belki iyi birisine denk gelir o sahiplenir ama sokakta kalırsa fazla ömrü olmaz. Tekirler gibi değiller. Bu konuda yapabileceginiz bir şey yok parasını veren alıyor. Ana babanın bilinçli olması gerekir.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Sevgi denen şeyin bu olduğuna inanmıyorum. Sadece kendilerini tatmin ediyorlar

nefeskedi
nefeskedi

10117

Çiple korkutun. Ben sokakta çocukların kucağa alıp gezdirmelerini, oynamalarını engellemek için hastalıklarla korkutuyordum. Doğru anlatınca anlamıyorlar. Çoğu hayvanlara mama bile vermezken, 2-3 aylık yavruları alıp kucaklarına geziyorlar, sıkıldıkları yerde bırakıyorlar. Yavru belki annesini, yerini bulamıyor ya da annesi koku sinmesine tepki verebiliyor.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Hava atmak isteyen ilgi manyağı türk kadını ve onun yetiştirdiği embesil çocuklar.

Warriorsans
Warriorsans

133985

@vlad sözde hayvanları çok seviyorlarmış 🤦‍♀️ Hayvan sevmekten anladıkları şey de kendilerini tatmin etmek için oynamaya çalışmak mıncırdamak falan. Asla sokaktaki hayvanı görüp de ay bu aç önüne mama koyayım demez.. inşallah biri görür hayvanı ve sahiplenmek ister 🥺 nereye gittiğini bilmiyorum ama sokakta çok korkacağı kesin…

Vlad
Vlad

573

Doğru söylemişler hayvanseverler ama sadece sevmeye varlar. O hayvanın dışarıda yaşayamayacagini, terk edildiğinde hissedeceği üzüntüyü düşünen yok. Sıkılınca atıyorlar.

Vlad
Vlad

573

Öyle tabii ben kinaye yaptım.

Mia2021
Mia2021

13641

O nasıl bir hayvan sevgisiymiş. Oğlunun alerjisi varsa eve neden kedi alıyor ve aldığı yavruları mağdur ediyor. O insanla konuşsan da bir ise yarayacağını sanmıyorum insanın vicdani ile alakalı.

Belki bu çip mevzusu işe yarar bu konuda tamamen zorunlu olduktan sonra evcil hayvanları var ama taktırmadılar diye şikayet edilebilirler şikayetten sonra çip taktırırlarsa artık bırakamazlar. Taktırmasalar bile şikayet edilebildiklerini fark edip çekinirler belki. Aynısı kuduz aşısı içinde yapılabilir. Bazı insanlar iyilikten anlamıyor maalesef daha radikal yöntemler kullanmak lazım.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Hava atmak isteyen ilgi manyağı türk kadını ve onun yetiştirdiği embesil çocuklar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 398 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR