Merhaba?Kedim Son Zamanlar Da Kilo Verdi Tüyleri Döküldü?

Gmz91910
Gmz91910

14251 Puan

İkinci bir kedi sahiplendim bu durum hakkında da sizlere daha önce sorular sormuştum😊 sizin önerilerilerini dikkate alarak somon yağı takviyesi,optiderma mamalar kullanmaya başladım arada yumurta verdim veterinerim de bu durumun stres kaynaklı olduğunu söyledi.ancak miçom eski heybetini kaybetti bu durum beni üzüyor arkadaş olsun diye ikinci kedi aldım ama sanırım yalnız daha mutluydu🙄 görselini de paylaşayım eski hali ve şimdiki olarak


7 CEVAP

Evet çocuk biraz süzülmüş duruyor. Ancak hekim muayene etmiş o yüzden sorun yoktur diye düşünüyorum. Biz nasıl stres yaptığımızda kilo veriyoruz bazı kedilerde kilo veriyor veya tam tersi kendini yemeğe vuruyor. Onlarda bizim gibi strese tepki verebiliyor canlar :) Birbirlerine alışınca bu durum ortadan kalkar muhtemelen. Bu arada kilo vermesi devam ederse her ihtimale karşı hekiminizden kan tahlili istemekte fayda var. Tüyü kadar ömürleri olsun. :)

nefeskedi
nefeskedi

10117

Alışma süreci ayları bulabilir, bu dönemde stres olması da normal. Bir de siz Ne kadar sürede yan yana koydunuz? Birbirlerinin kokusuna alışma dönemi yaptınız mı eşya ve mesafe azaltmayla?

septikbaykus
septikbaykus

17255

Depresyona girmiş ^^ . Tamamen psikolojik sebepler. Düzelecektir . mutamin öneren doğru öneri yapmış.


Birde vedavet kot boyoun tarzı bir ürün kullanırsan sakinleşmesine yardımcı olur

nefeskedi
nefeskedi

10117

Kedinize eskisinden daha çok ilgi gösterin belki rahatlatır. Bir de bakmadıysanız Suzionline sitesinden kedileri birbirine alıştırma başlığını bakabilirsiniz. Jackson Galaxy youtube sayfasında ve benim belalı kedim programlarından ipucu alabilirsiniz. Benim kedim tek ve pek problemi olmasa da psikolojik gelişimi açısından güzel tüyolar ediliyorum. Belki sizin de işinize yarar.

Gmz91910
Gmz91910

14251

Çok teşekkür ederim 🙏🏻Mutlaka inceleyeceğim belki bir fikir edinirim😊

Gmz91910
Gmz91910

14251

Çok teşekkür ediyorum 🥰😊 evet haklısınız stres yapmakta son derece haklı 🤭😊

Gmz91910
Gmz91910

14251

Açıkcası bir iki hafta kadar ayrı tuttuk hem yeni kedimi sağlık açısından gözlemlemek adına hem de miçonun alışması için.hep gösterdim ona burada kedi olduğunu.kapı aralığından birbirlerini de kokladılar sık sık. Kavga etmiyorlar ama ikinci kedim sokakta çok ezildiği için biraz baskı uyguluyor miçoya.miço çok duygusal ve bebekliğinden beri benimle anlayamıyor ne oluyor şimdi gibi bakıyor.hiç bir zaman sokaktaki kavgalar gibi olmuyor diğeri tam ergenlikte bu yüzden çok oyun oynamak istiyor bu da miçonun ağır başlı haline fazla geliyor🙄

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR