Karma Aşısı Hakkında

Mia2021
Mia2021

13641 Puan

2 ay olacak karma aşısını bekliyoruz Veterinerimiz hala olmadığını söylüyor fakat başka bir veteriner kliniğiniyle iletişime geçtik var bizde diyor anlamadım acaba sahte mi diye de şüphelenmedim değil. Fakat aşıyı artık olmasını istiyorum Uçakla yolculuk yapacağız Şubat'ta sorun olacağını düşünüyorum aşının olmaması sizce ne yapmalıyım?

8 CEVAP

Bizde yaptırdık sahte aşıdan korktuğumu söylediğimde bana gösteririm seri numarasına yazılarına vs bakarsınız demişti. Biz her ihtimale karşı fazla alıyoruz son kullanma tarihleri de kısa değil çünkü demişlerdi. Birde yoğunluğu daha az yerlerde aşı olabiliyor ellerinde. Neyse biz aşıyı yaptırdık bir sorun çıkmadı biraz halsiz olurdu aynı şekilde oldu çok uyudu hafifte ateşi çıktı eski karma aşılara nasıl tepki veriyorsa aynısını verdi. Sizde çekindiğinizi söyleyin aşı numarası istediğinizi söyleyin bir açıklama yapacaklardır.

Aliye87
Aliye87

12038

Merhaba,
Uçak yolculuğu için karma aşısı şart değil, kuduza bakılıyor sadece.


Hatta bulunduğunuz yerde kedinizi karma aşısı yaptırmadan götürürseniz daha iyi. Gittiğiniz yer neresi bilmiyorum, ancak gideceğiniz yerde güvenilir bir yer araştırır orda Karma aşısı vurdurursunuz daha iyi bile olur. (Tercihen hayvan hastanesinde PureVax marka vurdurursanız daha iyi, Biofel'ler güven vermiyor artık).

Mia2021
Mia2021

13641

Teşekkür ederim sağolun

Mia2021
Mia2021

13641

Van'dan Manisa'ya memeleketime gideceğim Manisa'da havaalanı yok İzmir'e inicem teşekkür ederim bilgiler için 😊

Aliye87
Aliye87

12038

İzmir'de iseniz daha iyi:)


Çiğli Özel İzmir Hayvan Hastanesi'nde PureVax marka vurdurursunuz. Biz de orda vurdurduk.


Hayırlı yolculuklar.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kuduz zorunlu diye biliyorum ben de yolculuklarda. İnanın bugün o kadar fazla sahte aşı haberi duydum ki korktum aşı yaptırmaya. Bence tam olarak emin olmadan hiçbir şey yaptırmayın.

Mia2021
Mia2021

13641

Ciğliyi avucumun içi gibi bilirim Katip Çelebi üniversitesi diş hekimliği fakültesinde tek tedavisi gördüm 2 yıl metronun az ilerisinde hastane hatta . Ama uçaktan iner inmez çiğli ye gidemem Manisada veterinerim var diğer kedilerim için oraya gidicem teşekkür ederim yinede😊

Mia2021
Mia2021

13641

Aralarında 1 km var Veterinerlerin biri diyo Türkiye ye gelmedi diğeri hemen getirin sınırlı sayıda falan diyor valla kime guvenecegimi şaşırdım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR