İçerik Olarak Hangi Mama Markası Daha İyidir ?

Anket

Exclusion
(9 oy)
Brit Care
(12 oy)
Sanabelle
(14 oy)
Toplam (35 oy)

Değerlendirme yaparken fiyatlarını dikkate almayınız lütfen. Yalnızca içerik kalitesi olarak değerlendirme yaparsanız sevinirim. :)

9 CEVAP

Cevabınız için teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz. Acana ile rotasyonlu kullanıcam. Deneme işine en beğenilenden başlamayı düşünüyorum. Biz daha önce hiçbir mamada problem yaşamadık o yüzden içerik olarak bakıyorum. En beğenilen içerikte sorun yaşarsak ikinci beğenilene geçerim. Aynı anda hepsini almak istemiyorum.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Brit care’ın içeriği cok daha güzel. Analiz değerleri pek iyi değil. Exclusion analiz değerleri güzel. Sanabelle taze et içeriyor. Hepsinin iyi olduğu yön farklı. Sırayla Exclusion > Brit care > Sanabelle tercih ederdim.


Şu an exclusion kullanıyoruz, yeni geçtik :)

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ancak hepsini rotasyonlu olarak kullanmak çok iyi olur👌

Midnightoil
Midnightoil

1127

Ben bu mama işine içerikten önce "benim kedime yaradı mı?" sorusunun cevabına bakarak karar verilmeli diyorum. Mesela, ben Proplan kısır ile başladım, sırasıyla içerikleri daha iyi diye ND ve Exclusion denedim ancak ikisi de benim kedim'de ufakta olsa sorunlara yol açınca, yine Proplan'a geri döndüm. Bence birer paket alıp deneyin, her mama içeriği iyi diye kedinize de iyi gelecek diye bir kuram yok maalesef. Mesela ND de tüy dökümü ve tüketim oranı çok arttı bizde, keza aynı şekilde Exclusion'da da aşırı tüketimi müteakip aşırı dışkılama, tüy dökümü ve aşırı enerji patlaması yaşadık...gibi

Warriorsans
Warriorsans

133985

Duman cat worlde katılıyorum hepsi dönüşümlü kullanılabilecek güzel mamalar. Yalnız brit care markasında ishal sorunu var, eğer kediniz ishal olmaya yatkınsa küçük paket alıp deneyebilirsiniz yada hiç bulaşmadan diğer markalara bakabilirsiniz. Kedimde brit care ishal yapmamış olsaydı bundan sonra ondan devam ederdim sevdiğim bir mamaydı

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Açıkçası bu mama konusu herkeste bir soru işareti. Kimse tam anlamıyla güvenemiyor. Brit care tavsiye ederim içerik olarak çok güzel ama ishal problemleri olabiliyor bazı kedilerde. Bu yüzden dikkatli olmak gerekir. Exclusion kullanıp memnun kalan çok insan var. Benim de aklımda olan mamalardan. Henüz kullanma fırsatımız olmadı. Sanabelle de orta segmentte iyi bir mama. Kullanacaksam benim tercihim de sanırım @duman_cat_world gibi Exclusion > Brit care > Sanabelle olurdu sanırım.
Yine de küçük paketler alıp denemenizi tavsiye ederim tüm mamalarda. Başkasının kedisine iyi gelen sizin kedinize iyi gelmeyebilir.

Ozlemcakil
Ozlemcakil

14189

Evet ben bebekken acana fist feast kitten verdim buyuyunce bointifun fasifika kisirlasincada indoor brit ordekle donusumlu kullaniyorum memnunum

NorthNight
NorthNight

16576

Kendi kedimin sağlık durumlarını göz önüne alarak değerlendirirsem ilk tercihim Exclusion olurdu. (Hassas sindirimli bir kedi)


Brit care de ishal şikayetlerine çok rastladım, kediniz sindirim sorunlarına yatkınsa iki kez düşünülmeli bence.


Sanabelle tamamen tahılsız, benim kedimde tahılsız mamalarda sorun yaşıyoruz. Daha önce tahılsız mama kullandıysanız sizin açınızdan sorun oluşturmayacaktır.


Exclusion ise az tahıllı oluşu ve içerik ve analiz değerleri konusunda (özellikle yeme garantisi olması, hiç yemeyen duymadım) ilk tercihim olurdu. Keza şuanki hassas sindirim mamamızdan sonra hassasiyetinin azalması halinde rotasyona eklemeyi düşünüyorum.

Ozlemcakil
Ozlemcakil

14189

Brit ordekliye 1 hafta 10 gunluk uzun bir surecde yavasca gectim diski yumusadi fakat ishal degildi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 458 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR