Kedim Ölmek Üzere

Pamuksjsjs
Pamuksjsjs

277 Puan

Arkadaşlar merhaba kedim dün yaş mama yedi ve 1 saat sonra kustu bugün halsiz di veterinere götürdüm aşı vs serum yaptı yaşarsa şans dedi özetce kedim şuan sadece yatıyor ve zor nefes alıp veriyor ne yapmam gerekiyor


9 CEVAP

gece18
gece18

12998

4 hafta önce bu durumu bende yasadım. Yas mama sonrası kustu hareket edemedi nöbet atakları titremeler baş dönmesi. Açık veteriner bulamadım sabahı zor bekledim. O esnada yoğurt tuzlu su verdim. 2 veterinere götürdüm.
Kendine geldi toparladı. Karma 1 aşı sonrası kusması iştahsızlığı basladı meğersem o günkü titreme nöbetsel baş dönmesi panlökopeni virüsü taşımasındanmıs. Benimkide bu sekildi. Ölecek dediler çaresizce bekledik. Lütfen tedavisini takip edin. Çok geçmiş olsun endişelenmeyin sakın şifalar diliyorum. 🙏🏼🙏🏼

Aliye87
Aliye87

12038

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar ihsan etsin inşallah. Mamanızın son kullanma tarihinde bir sorun var mı? Veterineriniz bu durumun sebebini sebebini açıkladı mı? Allah korusun zehirlenme gibi bir şey mi acaba? İnşallah hayatî bir durum söz konusu değildir ve tez zamanda kurtulur yavrunuz. Çok üzüldüm.

Trifane
Trifane

12042

Ah yavrum ya :( Yaşarsa şans ne demek? Yani neye istinaden bunu söyledi? Mama bozuk mu zehirlenmiş mi teşhisi nedir? Teşhisi söylerseniz belki bir fikrimiz olur. Zehirlenme ise serumu kesmemesi gerek. Vücut susuz kalmamalı. Vücut ısısı nedir? Detaylı yazarsanız daha iyi olur.

Trifane
Trifane

12042

Kotu düşünmeyin lütfen. Çocuk sağlıkla kurtulsun. Fakat detay yazmanız gerekiyor. Bağırsak sorunu mu bobrek mi bilgi verirseniz ona göre belki bir cevap yazarız. Cok cok geçmiş olsun.

Acil veteriner değiştirin. Bu yeterli müdahaleyi yapmayıp şansa bırakmış işi.

aslihan_e
aslihan_e

128423

Hasta kediye aşı yapılmaz ki? Hayvan hastaysa hali hazırda virüs varsa aşı etki etmez aksine daha güçsüz düşürür kediyi. Antibiyotik değil aşı yaptığından emin misiniz? Yaş mamadan olmaz, dışarı çıktı mı hiç? İç parazit iğnesinden aşı diye mi bahsediyorsunuz acaba? İç paraziti varsa da kusar ve halsiz kalır.

NorthNight
NorthNight

16576

Teşhis konmadı mı? Her hangi bir tetkik, tahlil sonuçlarını değerlendirmedi mi?
Bunlar belirsizken ölecek demek çok saçma. Lütfen farklı bir veterinere gidin, en azından sorunun ne olduğuna dair bir tedavi çabası gösterilsin.

Palyaco
Palyaco

218519

Nedim böyle veterinerleri bıraksın bu işi işi şansa bırakmış

Palyaco
Palyaco

218519

Cok geçmiş olsun inşallah güçlenir toparlanir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 316 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR