Kedim Balkondan Asagi Dustu. On Sol Patisi Fotodaki Gibi Soyuldu. Ne Yapmam Lazim?

EmineKalkan
EmineKalkan

362 Puan

Dün ben evde yokken annemler kediyi balkonda yalnız bırakmış ve yaklaşık iki metrelik bir yerden aşağı düşmüş. On sol partisi soyuldu ve kolunda ufak bir yara var. Zeytinyağı sürdüm biraz rahatladi yarası sanıyorum. Ama soyulan patisi beni düşündürüyor. Kumuna yaklastirmiyorum tahriş eder diye. Birazcık da kanatmis. Bugün veterinere götüreceğim fakat yorum almak istedim. Yapılabilecek ne var bununla ilgili sizce?


4 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Soyulan patisi 1 haftaya düzelir merak etmeyin. Batikon sürün tuvaletten çıktıktan sonra sürün. Yalasa bile işe yarıyor. Çok miktarda sürmeyin ama kediye zarar verebilir. Tuvaletini sürekli temiz turun kaka çiş kalmasın ki bakteri oluşmasın. Bi de veterinere götürmeniz kesinlikle şart. Muayene etmeli.

gguullssuu
gguullssuu

226

cok gecmis olsun, surdugunuz şeyi yalayacağı için doğal tedavi uygulamak en doğrusu, veterineri mutlaka görsün, yardımcı olarak kantaron yağı çok iyi gelecektir.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Bence de mutlaka veterinere götürün. Ne olur ne olmaz. Dışarıdan hiçbir şeyi yokmuş gibi görünse de iç kanama ihtimali olabilir. En azından içiniz rahatlasın. Çok geçmiş olsun.

kas zedelenmesi olmuşsa yarasının iyileşmesi uzun sürer.apartmanın bahçesinde ki sundurmaya çıkan arkadaşlarla ortak beslediğimiz kedi ordan aşağı düştü ve kası zedelendi.bide biraz nazlı olduğu için çok zorlandık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1071 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR