Kot Bayoun Tablet

betulyasar
betulyasar

1017 Puan

Merhaba arkadaşlar. Bundan önceki sorularımda kedilerimin bir anda saldırganlaştığını söylemiştim. Hala aynı sorunum devam ediyor aylardır. Kendi veterinerimizin dışında bir kaç veterinere daha danıştım bu konuyu. Biri kot bayoun adında doğal bir tablet ilaçtan bahsetti. Doğal otların karışımından yapılıyormuş. Kedilerimde davranış bozukluğu olabileceğini söyledi ve bu tabletlerden kullanmamızı önerdi fakat onun elinde yokmuş. Ankarada bu ilacı nereden bulabilirim ya da kullanan birileri var mı biraz bilgi verebilir misiniz. İnternette ne fiyatına dair ne kullanıcı yorumlarına dair bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız seviniriz.


5 CEVAP

Xsbnmx
Xsbnmx

119

Ben kedime kullandim faydasini gordum gece uykulari duzene girmisti gecen sene 80 e almistim tahmini 90 tl civaridir

pongul
pongul

113342

veterinerinize getirtebilirsiniz. direkt satış yok bildiğim kadarıyla. vedanın sitesinde ürünlerini satan veterinerlerin listesi mevcuttur. oradan ankaradaki vetlere bakabilirsiniz, önceden arayıp sorabilirsiniz.

betulyasar
betulyasar

1017

Ben fakültede bulamadım maalesef gerek de kalmadı çok şükür 4 aylık bir ayrılık sonunda kapıları açtık iki gün hem oyun oynadılar hem hırlaştılar hiç dokunmadık bizde şimdi iyilir maşallah

Tilki37
Tilki37

4241

Merhaba ürünü bulabildinizmi acaba, benim kedimde onu önerdiler vetimizde yok sipariş edilip öyle geliyormuş bir kaç gün içinde elimizde olur diye umuyorum. Siz kullanmaya başladınız mı ? Etkisi nasıl faydasını goruyormusunuz..

Tilki37
Tilki37

4241

Teşekkür ederim , biz bulduk cuma gününden beri kullaniyoruz. Şuana kadar pek bişey farketmedi. Uyuyor surekli

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 16640 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.009 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR