Mama Fiyatları

mikasaaa
mikasaaa

222 Puan

neden fazla fiyat farkı olan mamalar var düşük fiyatlısı kötü yükseği iyimi oluyor anlayamıyorum

13 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

en sağıklsı kuru mama değildir. en sağlıklısı insan tüketimine de uygun onlar için basitçe hazırladığınız yağsız tuzsuz baharatsız tariflerdir.

betulaltundal
betulaltundal

35470

Kuru mama en iyisi demedim. İnsanların yedikleri şeylerin hepsi hayvanlar için ideal değildir en iyisi kendi doğasına uygun besinlerdir ve bunu hazırlayacak vaktiniz yoksa kuru mama kullanırsınız dedim. Kaldı ki bu diyetler haşlanmış tavuk yedirmekle bitmiyor.
Alpse bey, insanların yediği deyince yanlış anlaşılıyor çünkü onların yememesi gerekip bizim yediğimiz yüzlerce şey var çünkü. Durumu insanla bağdaştırmamak lazım o yüzden.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

içeriğine göre değişiyor. genelde pahalılariyi oluyor. ama dikkat edin "genelde"

Princess_Lady
Princess_Lady

2462

Kesinlikle katılmıyorum kuru mama da hayvanların ihtiyacı olan herşeyi karşılıyor Bizim yediğimiz değil de onlara özel hazırlanan tarifler bir tek verilmeli yok hazır çorbalar yok bilmem ne zararlı olur kaş yapayım derken göz çıkarmayın!

betulaltundal
betulaltundal

35470

İnsanların yediği derken, baharatlı köfteler, soslu makarnalar, yağı içine çekmiş kızartmalar, salçalı soğanlı sarımsaklı bir sürü yiyecek mi? Hayvanın yiyeceği en iyi şey haycanın doğasına uygun olandır. Bunu kendi kendinize hazırlayacak vaktiniz yoksa da mama kullanırsınız zaten.
Mama konusuna gelince de evet içeriği çok ideal olan mamaların fiyatları yüksek diğerlerine göre ancak aynı fiyatta olup kötü içerikte olan mamalar da var. Araştırmak gerekiyor yani.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

En sağlıklısı insanların yediği yemekler değil, insanların yiyebildiği ve köpeklere uygun yemeklerdir. Kuru mama insanların yediği yemekler kadar iğrenç bir beslenme şekli bence.

yasement
yasement

119858

Gibi

Alpse
Alpse

795

Hayvanın en iyi yiyeceği şey insanların yediğidir...

Alpse
Alpse

795

Haşlanmış parça tavuk kötümü sizce ben size gelin bu hayvanlara makarna yedirin demiyorum...

Alpse
Alpse

795

Yani bana katılıyor musunuz...

betulaltundal
betulaltundal

35470

Ne düşündüğünüzü anlayamadım tam olarak

serden
serden

82

Onerebilecegim en iyi mama Orijen Six Fish olabilir. İcerisindeki protein ve ham et miktari kadar tahilsiz olmamasida mukemmel. Gelisimi icin uygun bir mama. Cok mama kullandim ama orijen iyidir. Ondan sonra Acana gelir

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

yani, yağsız tuzsuz baharatsız pişirilebilecek herşey olabilir -kediler için zararlı şeyleri önce bir araştırın. onlar olmasın içinde- ayrıca ben makarna veriyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1214 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR