Gençlik Sonrası Denge Kaybı

Ecemmka
Ecemmka

5895 Puan

Merhabalar, bahçemde baktığım 8 aylık kedi gençlik tedavisi gördü ve iyileşti. Fakat sonrasında denge kaybı, yalpalama, bir yerden sonra devrilme gibi arka ayaklarında sorun yaşadı. Tekrar veterinerde kaldı glucosamin, vitamin, kortizon tedavisi gördü. Pek ilerleme olmadı. Daha önce başına gelen var mı, nasıl bir yol izlemem gerekir? Sokakta bu halde bırakamam ama evde kedim var ve hastalık ihtimali nedeniyle eve de alamıyorum. Bir önerisi olan varsa ona göre başka veterinerlere götürmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

5 CEVAP

gece18
gece18

12995

Tedaviden kaç gün sonra bu denge kaybı ortaya çıktı? Tedavi öncesinde bu tarz belirtiler var mıydı yoksa tedavi sonrası mı belirmeye basladı? Belirtiler daha cok fip’e benziyor gibime geldi. Fiptede bu tarz belirtiler mevcut.

blue_hpood
blue_hpood

128183

ben benzer durum yaşamadım fakat birkaç veterinere daha danışmanızı öneririm. mümkünse sahiplenin.

Ecemmka
Ecemmka

5895

Hastalanmadan önce böyle bir sıkıntımız yoktu. İyileşti denilip aldığımızda farkettik. Yani hastalık geçti fakat bu belirtiler kaldı. Sahiplenmeden önce bu sorununun düzelmesini uğraşıyorum.

gece18
gece18

12995

Baska bir veterinere götürün lütfen. İlaç tedavilerinden sonra bu belirtileri gösteren çok hayvan yorumları okudum ben. Yalnız sunu merak ediyorum iyileştikten kaç zaman sonra gösterdi belirtilerini? Çünkü benim kedimde gençlik hastalığı atlattı ve bu belirtilerin hiçbiri olmadı endişelendim. Çok üzüldüm evinize girmeden önce üzerinizi değişip ellerinizi yıkayarak temas edin kedinize. Viral hastalıklar çok yaygın artık.

Ecemmka
Ecemmka

5895

Tedavi süresince yavaş yavaş bu belirtiyi göstermeye başlamış. Aldığımız ilk günde bu şekildeydi. Diğer bahçe kedim de atlattı ama böyle bir durum kalmadı. Sizin de endişeniz olmasın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR