Mutivitamin Malt Öneri

Rabiacingz
Rabiacingz

824 Puan

4 aylık kedim var.
İçeriği güzel Multivitamin macunu ve malt önerisi olan var mı ?

22 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Malt olarak kesinlikle Trixie öneririm.
Vitamin macunu olarak ise Gimcat'in multivitamin macunu gayet güzel. Fakat şunu baştan söyleyeyim: iyi bir mama kullanıyorsanız ekstra vitamin kullanmanıza gerek yok. Hatta fazla vitaminden dolayı hasta olan kediler bile var. Eğer iyi bir mama kullanıyorsanız gerek yok vitamine

dilanbulent
dilanbulent

17253

Proplan vitamin değerleri olarak gayet yeterli ve iyi bir mama. Ekstra bir vitamine hiç gerek yok.

izmirle
izmirle

10941

Beaphar kullanabilirsiniz.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Malt olarak da multivitamin olarak da gimcat kullanıyoruz. Memnunuz. Ancak biofeline de memnun kalınan markalardan. Çevremde kullananlar var. Belki bakarsınız. Ancak multivitamin çok fazla abartmaya gerek yok. Mamanız iyiyse gerek bile yok.

Palyaco
Palyaco

218519

Vest plus vitamin vest plus malt tavsiyemdir uzun süredir kullanıyorum vest plus vitamin taurinli kürk güzelliği için çok iyi vest plus malt bence piyasadaki lerin iyisi

Palyaco
Palyaco

218519

Mamada glutenli tavsiye etmem ilerde sağlık sorunu yasatir

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Bilinçsiz vitamin kullanmayın lütfen mamanız ve kedinizin kan değerleri doğrultusunda ilerleyin


Mamadan kastımız içindeki vitamin değerleri @aliye87 içinde et olmaması vitamininin güzel olduğu gerçeğini değiştirmez ikisi ayrı şeyler vitamin takviye olarak eklenir

Rabiacingz
Rabiacingz

824

Mama olarak proplan kullanıyorum sizce multivitamin gerekli mi ?

Rabiacingz
Rabiacingz

824

Cevaplarınız için herkese teşekkür ederim 🙏❤

Arzbala
Arzbala

4266

Gimcat ı öneririm ama malesef sahteleri olduğu söyleniyor oyüzden ben t.rend yoldan “frogpet” mağzasından alıyorum güvenilir bir satıcı şimdiye kadar beni hiç yanıtmadı. Fakat bu benim kendi görüşüm mamanız yeteri kadar vitaminli ise ayrıca multi vitamine gerek yok.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

gimcat derim ve biopetactivenin tabletleri var oda çok güzel ben multıvıtamın maltlarının faydalı olduğunu düşünmüyorum biz ne zaman tabletlerini kullansak daha faydalı oluyor . VMP VAR ODA GAYET İYİ.
Paraya kıyıp haftada 1 veririm derseniz vetomune markaları güzel tercihdir

Aliye87
Aliye87

12038

Merhabalar,
Mamanız tahıl ve bitkisel protein ağırlıklı. Kediler için çok da ideal bir mama değil. Hayvansal kaynak içermiyor neredeyse. Böyle bir mamanın, kedinizin ihtiyacı olduğu vitamin ve mineralleri karşılayabileceğini iddia etmek çok güç. Hatta obezite, diabet gibi sorunlara yol açabilecek kötü bir mama.


Gim Cat temiz içerikli bir markadır. Güvenle kullanabilirsiniz.

Gizem8822
Gizem8822

110952

Ben veteriner önerisiyle gimcat i kullanıyorum. Oğlum aşırı seviyor ☺️

Aliye87
Aliye87

12038

Vitaminle proteini birbirinden ayıracak kadar bilgim var @beyzathemoc1... Soruyu açan genel olarak maması hakkında da fikir almak istemiş. Mamaya eleştirim, kullandığı protein türü yönünden. Bu hayvanın aldığı protein yönünden de gelişmeye ihtiyacı var, vitaminlerden ayrı olarak... Proplan'ın bazı türlerinde vitamin çeşitliliğini diğer mamalardan daha düşük ve daha sınırlı gördüm. Keza mineral değerleri de öyle. İki görüşümü birleştirerek yorum yazdım. Yorumum okunurken sizin anladığınız şekilde anlaşılmış olabilir ama kastettiğim farklı şeyler.

Aliye87
Aliye87

12038

@Rabiacingz "taze et" içeriği gibi seçenekler varken, "kurutulmuş kanatlı proteini" denmiş.. Kötü olup olmadığı tartışılır, protein kaynakları bakımından.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 709 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR