Acil Yardım

Kapımda bi kedi var maks 4 aylık ağzının etrafı kan olmuş ağız içinden gelen bir kan var inanılmaz koku var veterinere goturemem öğrenciyim kimse bana yardım etmez devlet veterineri alırsak geri vermeyiz diyor ne yapabilirim lütfen yardım edin 😭


5 CEVAP

D-O
D-O

11908

Bana pek sizin kendi kendinize tedavi edebilecegi bir sey olarak gorunmedi. Ya uygun ucretli belki borclandirma yapabilecek ozel veterinere ya da ucretsiz belediye veterinerine falan gitmelisiniz.


Neyden kaynaklandigini bulup ona gore bir tedavi olacaktir.


Ağzı yaralanmis olabilir, daha icten gelen bir enfeksiyon vs olabilir, baska bir hastaligi olup boyle belirti veriyor olabilir… burdan bilemeyiz :(

gece18
gece18

13005

Çok korkunc. Lütfen hemen veterinere götürün. Ücret kısmını taksitlendirerek teklif edin. Sizin yapabileceğiniz bir tedavi türü değil bu.

huqi
huqi

116368

En azından fatih ibb hayvan hastanesine getirebilir misiniz? Sokak hayvanlarına ücretsiz bakılıyor, siz getiriyorsunuz sonra geri alıyorsunuz en azından bu konuda güvenilir. Sakın ilçe belediyenize vermeyin hemen öldü derler ne yaptıkları belli değil.

Rabiacingz
Rabiacingz

824

Nefes almasında sorun var mı ? O gelen kan iç kanamadan oluşan bir sorunda olabilir ağız içi yaralanmasına bağlı kan da olabilir.

Hepinize teşekkür ederim veteriner hekimler konuşuyoruz uyguna gelecek şekilde kedi tedaviye alınacak merak etmeyin❤

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 266 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR