Kedim Kusup Yutuyor

kucuksahin
kucuksahin

179 Puan

Merhaba arkadaşlar 7 aylık kedim neredeyse 2 günde bir kusar gibi oluyor bazen çıkmış gibi ses geliyor ama ağzından çıkarmadan yutuyor. Malt vermeye de başladım her gün veriyorum ama yine de kusma devam ediyor. Malt markasını mı değiştimeliyiz? Veya kusup çıkartması için ne yapabilirim?

4 CEVAP

fcylan
fcylan

10316

Acaba sindirim sorunu mu var? mamayı çok mu hızlı yiyor. Her kusma tüyden olmuyor maalesef. Yabancı bir cisim yutunca da kusma oluyor. Mamadan kaynaklı da oluyor. Sebebi bulmak lazım. Malt kullanmaya devam edin bence ama bu sorunu da gözlemleyin nedenini ve devam ederse veterinere götürün. Malta alternatifte kedi çimi olabilir. Kedi çimi kusturuyor diye biliyorum ama kesin çözüm kusturmak değil tabi.

kucuksahin
kucuksahin

179

Maltı 1 haftadır kullanıyoruz. Ne zamandan sonra endişelenmem gerekiyor emin değilim. Kusma zamanları mama yedikten hemen sonra değil ama emin olamadım. Bir süre daha malt kullanıp veterinere götüreceğim sanırım. Kedi çimi denedim fakat kedi kussa da yutuyor ağzından duyuyorum sesi fakat çıkarmıyor.

fcylan
fcylan

10316

nedense anlattığınız sindirim problemi gibi geldi bana, kusmayıp yutası bunu düşündürdü. Siz mama yemesini bir takip edin, idrar ve kakasına da bakın muhakkak. geçmiş olsun

kucuksahin
kucuksahin

179

Hocam sahiplendiğim kişi ev yemekleri vermiş pilav bezelye gibi :( . Belki de bu yüzden sindirim problemleri oluşmuş olabilir düşününce. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 214 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR