Evdeki Koku

Novalizm
Novalizm

947 Puan

Merhaba, kedimin tuvaletini günlük temizliyorum ama içeride bazen tuhaf koku oluyor günlük temizliyorum onun tuvaletinin ve yattığı yerleri beyaz sirke ile siliyorum havalar soğuk olduğu için tuvalet kabı banyoda dün yavru kedimi severken vücudunda kötü koku vardı. Kulağında veya ağzında yok tüylerinde tuvaletten kaynaklanıyor olabilir mi? Sizler koku oluşmaması için neler yapıyorsunuz. Bir de yavru kedim (2aylık) dün garip davranıyordu tuvalet kabına girip kumları savurdu tuvalet kabı temizdi her yeri batırdı. Toz şampuan aldım ona aranızda kullanan var mı. Ne kadar süre ile yapıyorsunuz?

3 CEVAP

Tgckrks
Tgckrks

984

Öncelikle kediniz kısır değilse idrarında çok koku oluyor belki ondandır benim kedim de kısır değil erkek veteriner ondan demişti hormon fazla olduğu için kokuyormuş. Onun haricinde yediği mamadan kaynakli da ağız kokusu olabilir. Kullandığınız kum kokuyu absorbe edemiyor olabilir . Küçük kediniz için de benimki de öyleydi 2 aylıkken falan kumla oynuyor oyun yani . Heryer kum olurdu koşa koşa gider içine girer karıştırırdı kapalı bir kum kabı kullanmak en büyük çözüm .

Novalizm
Novalizm

947

Kapalı kutu kum alacaktık yavru yapamaz açık alın dediler keşke kapalı alsaydık pişman oldum. Evet benimkide erkek veteriner kısırlaştırma için daha var dedi bir kaç ay sonraki kontroller de gerekli olursa kısırlaştırma tarihi veririz dedi.

Tgckrks
Tgckrks

984

Benimde o oynadığı dönemlerde açıktı tuvaleti sürekli oynardı ben temizlerdim o dağıtırdı 1 yaşından sonra aldım bende kapalı tuvaleti diyebilirim ama şuan çok rahatım kapalı olunca hiç sorun olmuyor .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 277 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR