Köpüklü Bir Sekilde Kusuyor

Elif748
Elif748

573 Puan

Kedim ilk önce iki defa köpüklü sekilde kustu sabahtan beri bir sey yemedi midesi boş simdi de sarı bir sekilde kustu hala yemiyor mamasina götürüyorum kendisini geri çekiyor sürekli uyuyor :/

7 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

132233

İç parazit tedavisi oldu mu?

aslihan_e
aslihan_e

132233

Enfeksiyon kapmış olabilir, veterinere gidip serum alması gerek. Kimse burdan yardım edemez. İlk önce iç parazit yaptırmadıysanız onu yaptırın.

aslihan_e
aslihan_e

132233

Enfeksiyon vardır o zaman, zaten başka soruda ilaç verdiğinizi yazmışsınız, gençlik hastalığı olabilir. Ancak serumla biraz toparlama imkanı bulur şanslıysa.

gece18
gece18

13021

Benim kedimde ilk köpüklü şekilde kustu. Ardından sarımsı yeşilimsi kustu. Gençlik hastalığındanmıs meğer. Kusmalarını takipleyin lütfen. Yapışkan olup olmadığınada dikkat edin. Bu hastalığınki yapışkan oluyor. Vakit kaybetmeden kaldırabilirseniz kaldırın vetoya.

AlpMordecai
AlpMordecai

4072

Benim kedim de böyle birkaç gündür buraya da yazıyorum sürekli. Veterinerinizin numarası varsa arayın hemen durumu belirtin. Bir şey yutmuş da olabilir, endoskopi yapılabilir.

Elif748
Elif748

573

Evet ic ve dis parazit aşılarını oldu. 3 aylık kedim. Bende yeni sahiplendim aldığımda zaten hastaydı ama boyle degildi:(

Elif748
Elif748

573

Teşekkür ederim suan bulundugum yerde veteriner kapalı yarin sabah götüreceğim direkt tekrar tesekkur ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 225 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.346 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR