Bu Durumu Yaşayan Var Mı ?

Arkadaşlar benim kedimin kumu balkonda.Malum kış geliyor soğuk artık balkonun kapısını kapatmak zorundayız.Annem de kumu kesinlikle ev içine almak istemiyor.Bu gece kapıyı kapatsam sabah erkenden açsam kapıyı.Böyle olur mu acaba başka bi yere yaparmı tuvaletini.Yada tuvaleti geldiğinde kapının önünde miyavlar mı ?

12 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

balkon açık bir balkon mu kapalı mı ? Benimkide full camlı kapalı ve orada ama kış gelince aynen buz gibi oluyor odamda tutuyorum tuvaletini kış gelince. Siz sürekli temizleyip koku oluşmasını engellerseniz bir şekilde anneniz de alışır. Çünkü gerçekten günde 2 kez sabah akşam temizleyince, kapalı kedi tuvaleti kullanınca ve kokulu kum kullanınca pis değil aksine mis gibi kokuyor. Biz onların temizliğine dikkat edince aileler de hiç bir şey demiyor. Bütün iş sizdee.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Kesinlikle yapmaz saatlerce bekler. Kapı önünde miyavlamayi bırakın başınıza gelir miyavlar. Banyoya geçirmek durumundasınız eğer balkon kapalı değil ise camekan vs yani. Benim de balkonda ama camekan var pimapen kapalı. O yuzden orada. Mama ve su da balkonda. Yaz olduğu için yarım açık surguler hava alması için kışın tam kapalı olacak

miasugok
miasugok

12502

Bence tuvaletini sürekli temizlerseniz koku sorunu olmaz annenizi ikna edin eve alın tuvaletini:( ben hiç koku problemi yaşamadım şimdiye kadar tuvalet yüzünden. Bi de eve yapmaya başlarsa anneniz daha çok sinirlenir

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Balkon kapısına kedi kapısı alıp yaptırsanız iki tarafta rahat eder diye düşünüyorum. Birde balkon kedinizin üşüyeceği kadar soğuk mu?

miasugok
miasugok

12502

Ayrıca bu söylediğim size aşırı saçma gelebilir ama dayanamadım:) romeonun tuvaletinin gözümün önünde olması bana şok büyük avantajlar sağladı. İshal olduğunu ve birazcık kan olduğunu farketmiştim mesela zamanında. Hemen önlem alabildim. Tuvalet dışarda olsaydı ve günde bi kez gidip temizleseydim kaka topaklanacaktı hiç bir şey anlamayacaktım belki de. Mesela bi haftadır evde değilim hiç farketmedim bugün hafta sonu olunca farkettim şuan da ishal romeo. Sanırım vitamin tüpünden dolayı oldu biraz fazla verdim son zamanlarda. Yani patolojik durumları çok kolay tespit edebiliyorum bu sayede ben.


Tuvalet koltuğumun arkasında bu arada oturduğum yerden görüyorum. Misafirlerim bile görüyor. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Ev içerisinde ne kadar soğuk olursa olsun onlar sizin sandığınız gibi usumez. Kedi köpek kürklü hayvanlar soğuğa dayanıklı ve her türlü şartlarda yaşama uygun bir bicimde yaratilmislardir. Yani çok fazla abartmaya gerek yok;)

Bilemiyorum artık ya kedi kapısı yaptırmayı düşünüyorum ya da annemi ikna etmeye bakıcam.Teşekkür ederim sizlere :)

KedimVar
KedimVar

119251

Kapalı balkonunuz varsa (ki muhtemelen öyledir yoksa kimse kedisinin tuvaletini açık balkona koymaz) kedi kapısı yaptırın araya. Gerçekten çok pratik ve kolay, her iki tarafiçin de en iyisi.

Yani üstü açık sonuçta tabiki kışın soğuk olur,ama bizimki nin tuvaletini yaptıktan sonra oyalancağı sanmıyorum orda

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Kokudan kastınız nedir? Nasıl bir koku algiliyorsunuz? Ben dört kedi için tek wc kullanmama rağmen sizin bahsettiğiniz kokuyu duymuyorum:) hayvan yeni tuvaletini yaparsa kokar. Sonrasında bu koku geçer. Zaten günlük temizliğini yapınca böyle bir sorun olmuyor. Ben üç dört bazen beş kere temizliyorum:)))

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

balkonunuz açıksa balkondan düşebilir.

KedimVar
KedimVar

119251

Taraf için*

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1025 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR