Acil Lütfen Çok Korkuyorum

Kedim kızgınlık döneminde evden kaçmıştı (kısırlaştıracaktık ama sürekli kızgınlığa giriyordu) dört gün dışarda kaldı uzun arama çalışmaları sonucunda evladımızı bulduk şükürler olsun ki.
Sürekli uyuyor ensesinde ufak bir şişlik var veterinere götürdüm çiftleştiği için ensesinde şişlik olduğunu söyledi ( erkek kedi ısırıyormuş orayı çünkü)
Evladım yemek yiyor su içiyor sürekli 24 saat uyuyor. Sevdirmiyor kendini.
Veteriner hekim tarafından iki iğne vuruldu. Biri vitamin diğeri de enfeksiyon için koruma. Yavrum uyurken salya akıtıyor şimdi. Ne olacak bu durumu yaşayan var mı çok korkuyorum uyuyamıyorum başında bekliyorum hep

9 CEVAP

D-O
D-O

11908

Kediniz evde olmadigi o surede ne yasadi bilmiyoruz, belli ki yogun stres yasamis simdi sevdirmiyor ve uyuyor diye dusunuyorum. Bundan sonrasi icin dikkatli olmanizi ve en yakin zamanda kisirlastirmanizi oneririm.

Minnos0202
Minnos0202

1029

Kedi normalde ev kedisi oldugu icin rahatliğa alışıktır
4 gun dişarıda kalmış hayvanlar icın disarisi cok tehlikeli karni ac kalmistir o simdi bide sokak kedileri gibi alisik degildir buldugu yerde uyusun ayri sterst yasamistir simdi kesin rahatladığı icin u
Oyle misil misil uyuyodur bence bosuna telaş yapmayin kotu bisey olsaydi veteriner soylerdi bir kaç haftaya kalmaz eski haline gelee insallah

Nadenge
Nadenge

6605

Kedinizin hamile kalmasını istemiyorsanız ciftleşmeden en geç bir iki hafta içinde kısırlaştırmanız gerekiyor. Kisirlastırmayacaksanız da sonrasını iyi düşünmeniz lazım.

izmirle
izmirle

10941

Kediniz muhtemelen hamile kalmıştır. Dışarıda kaldığını ve ensesinde şişlik olduğunu belirtmişsiniz. Hamile kediler sürekli yer içer uyur.

Jeffroshum
Jeffroshum

5633

4 gün dışarda aç susuz yorulmuştur strese girmiştir hayvan inşallah 1-2 güne düzelir. Şişlikte veterinerin söylediği gibi ısırmadan kaynaklıdır muhtemelen

Hoddie
Hoddie

1985

kediniz hamile olabilir.

Kendini de sevdirmiyor hep kızıyor ( veteriner psikolojik durum dedi)

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

umarim birseyi kalmaz

Yoğun stres altında muhtemelen o yüzden ağzından köpük geliyor. Yapacak bir şey yok biraz sakinleşmesini bekleyin, zaman verin düzelecektir. Muhtemelen hamile. Kısırlaştırmak ya da bir kereliğine doğurtmak sizin kararınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 601 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR