Uygun Fiyatlı Kedi Maması (Kısır Değil)

UmmSukufe
UmmSukufe

2361 Puan

Merhaba, burada birçok marka farkettim sizin sayenizde hiç duymamış olmama rağmen ama içerikleri hakkında hiçbir fikrim yok. Genel olarak iyi ve fiyatı Orijen, Acana, ND'den daha düşük içeriği zengin mama arayışındayım. Hill's kullanıyoruz fakat biraz daha uygununu arıyorum arada farklı mamaya da geçiş yapmak için. Hill's yerine ne kullanabilirim?

14 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

hillsten sonra bonacibo çok düşürmek olur. sanabelle, bozita daha uygun fiyatlılar özellikle 10kg civarı alınca

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Sanabelle’nin et oranı güzel ve taze et içeriyor. Exclusion’un yorumlarını ve analiz değerlerini beğeniyorum. İkisi de tercih edilebilir mamalar. Ancak mamanın 1 kilosuna kaç tl verebileceğinizi söylerseniz ona göre daha ideal bir cevap verebilirim.


Biz de N&D ve Acana kullanıyorduk ikisinden de çok memnunum. Zamlardan sonra exclusion’a geçiş yaptık. İlk hafta gönülsüzce tüketirken ikinci haftamızda iştahı açıldı şu an çok güzel yiyor🥰


Bundan sonra da rotasyonumda sanabelle’ye yer vermek istiyorum. Uzun yıllardır bu sektörde olan, şeffaf ve güvenilir, Alman menşeili bir mama. GDO, gluten ve yapay tatlandırıcılar, renklendiriciler içermiyor. Hayvanlar üzerinde test yapmıyor✅ Bu, hayvanseverim diyen birinin dikkat etmesi gereken bir husus olmalı bence. Hill’s maalesef deney yapıyor.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Maalesef artık ülkemizde uygun fiyatlı alınabilecek mama kaldığını düşünmüyorum. İçeriği orta halli olan mamaları bile çoğu kişi almakta zorlanıyor artık. Bonacibo öneriyordum uygun fiyatlı ve alınabilir diye, onun bile 4 kilosu 130-140 liraya falan denk geliyor. Ama alınabilecekse yine Bonacibo öneririm en uygun fiyatlısı o

UmmSukufe
UmmSukufe

2361

@dilanbulent evet o markayı da ilk kez burada gördüm. Açıkçası fiyatı bana uygun geldi diyebilirim. Seçeneklerim arasına koydum ama içeriğini araştıramadım, bakacağım. Çok teşekkür ederim.

Palyaco
Palyaco

218519

Bonacibo mystic prochoice uygun fiyatlı ülkemizdeki mamalar birde obivan selection

Lils
Lils

125528

Matisse, brit premium, mystic.

Lokumcukk
Lokumcukk

17326

Hillse göre fiyatı nasıl bilmiyorum ama ndden purina proplana geçtik biz fiyatı daha uygun olduğu için Kedim çok sevdi kilo aldı içeriğide güzel sizede öneririm somonlu pirinçli bizimkisi

CapKek
CapKek

2500

hill'sten sanabelle ya geçtik kedim ilk sevmedı ama artık severek yiyor. denemenızı tavsıye ederım.

UmmSukufe
UmmSukufe

2361

Teşekkür ederim herkese. Hepsine bakıp 10-15 kgluk bir mama seçeceğim. Açıkçası uygun fiyatlı olması evet önemli ama aşırı düşürmek de istemiyorum kalitesini.

UmmSukufe
UmmSukufe

2361

@duman_cat_world Kg başına 45-65 ₺ arası mama bakıyorum. açıkçası ben de ND, acana, orijen kullanmak isterdim ama şu son zamlardan sonra biraz zor gibi. Tek kedim olsa kullanabilirdim ama 3 kedi olunca mamayı da çabuk tüketiyorlar :) zaten yaş mama ve ev yoğurdu ile destekliyorum. Umarım mamalar üzerindeki tüm vergiler kaldırılır daha uyguna çok daha iyi içerikli mamalar alabiliriz. Önerilerinize mutlaka bakacağım çok teşekkür ederim. Baya açıklayıcı olmuş 👍 10-15 kg arası almayı düşünüyorum almışken.

CapKek
CapKek

2500

sanabelle düşünürsenız kitten 10 kg trndylda 485 tl

UmmSukufe
UmmSukufe

2361

@CapKek fiyatı çok iyiymiş. 😊 Teşekkürler bakayım 👍

CapKek
CapKek

2500

@UmmSukufe evet sipariş verdim bugün :)) yarın gelir muhtemelen

UmmSukufe
UmmSukufe

2361

@CapKek Afiyet şifa olsun bebeğinize 😊

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 470 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR