Kedi Kalın Bağırsak Tıkanıklığı

Kedimin kalın bağırsağında tıkanma olduğu saptandı. Veteriner bir müddet beklememiz gerektiğini söyledi çünkü tıkanıklığın açılması mümkünmüş birkaç gün süre zarfında. Bana evde zeytinyağı içirmemi ve karnını bol bol ovalamamı söyledi. Eğer ki tıkanıklık giderilmezse ameliyata alınacak.
Zeytinyağı, yoğurt, malt yediriyorum ve bolca masaj yapıyorum karın bölgesine. Veterinerden geldikten sonra bir defa ishal olarak kaka yapabildi. Neler kullanabilirim tıkanıklığı açmak için sizin tavsiyeleriniz var mı?

4 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

tavuk suyu, bol bol yaş mama hatta sulandırılmış, yine sulandırılmış süt olabilir, seviyorsa balık yağı. kısaca verebileceğiniz sıvı ne varsa verin bence, kuru mama yemesinden çok daha iyidir, hatta bu süre içerisinde hiç yemesin derim. kendiniz yaş mama da yapabilirsiniz kedilere yararlı olan şeyleri karıştırarak tavuk, bezelye, kabak, yumurta, pirinç gibi.

Palyaco
Palyaco

218519

Kuzu sırtı eti ve kemiği kaynatın verin suyunu bağırsak tıkanıklığı için birebir

up up

Siyamask
Siyamask

14886

Zeytinyağ ile Makaat masajı ve bol yaş mama daha önce maması dışında gıda vermediyseniz sindirimsel tepkisini bilmiyorsanız Zeytinyağ dışında süt yoğurt v.s. kullanmayın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 295 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.346 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR