Mystic Pişmanlığı

Sırf kediler farklı bir mama yesin diye michodan sonra size sorarak mystic mama aldım, bu arada sokak kedilerine veriyorum hiç biri yemiyor sadece çok aç kaldıklarında zorunda oldukları için yiyorlar 15kg almıştım gerçekten pişmanım, demekki kendi bildiğinden şaşmayacakmışsın

14 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128521

Alışkın olmadıkları için yemiyor olabilirler, az miktarda çevreye saçarak çok az verin. Az az verince zamanla alışıyorlar. Ben hiç mystic kullanmadım tabi nasıl bilmiyorum. Eski mamayla karıştırılır alışma süreci için. Öyle denediniz mi? D o l a p uygulaması üzerinden satışa koyun mamayı bir alan çıkabilir sıfır fiyatından uyguna verirseniz. Boşa gitmesin.

Renklipati
Renklipati

140143

Bizimde sadece felicia yiyor biraz pahalandi fakat bende sizin gibi riske giremiyorum, çünkü sadece enjoy ve felica yiyorlar bizim sokak canları..bende sizin gibi iki farklı mama almıştım zoraki yemişler di aç kalmamak için, gerçekten her sokak canı her mamayı yemiyor

Lils
Lils

125528

Mystic'i kedimde kullanmıştır ve yemişti. Aynı şekilde verdiğim sokak kedileride yedi. Sizin sokaktakiler seçici sanırım.

Lils
Lils

125528

Bu arada firma iade alıyor sanırım bir mail atın bence

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kediler her mamayı sorunsuz yemiyor malesef. Bunu bilmeniz gerekirdi diye düşünüyorum. İlk defa yiyeceği bir mamayı alacağınızda küçük paket alın mutlaka. Aklınızda bulunsun.
Marka iade alıyorsa önce iadeyi düşünün derim.
İade almıyorlarsa, yaş mama ile gün gün yaş mama miktarını azaltarak vermeyi deneyin bir de belki yerler.

simbakedi
simbakedi

136205

bir kişi burada 15 kiloluk paketi iade edebilmişti, firma ile görüşün isterseniz

Siyamask
Siyamask

14886

Bu markayı hiç duymadım

Siyamask
Siyamask

14886

Yaş mamayla karıştırıp verebilirsiniz.

Siyamask
Siyamask

14886

Yaş mamayla karıştırıp verebilirsiniz.

Lils
Lils

125528

Bu arada firma iade alıyor sanırım bir mail atın bence

Mamanın bayatlamaması için poşetinden çıkarıp demir bir kaba boşaltıyorum orjinal torbasını çöpe attım büyük ihtimal iade almazlar.

Palyaco
Palyaco

218519

Ben devamlı mytic yetişkin tavuklu alıyorum 1.5 kiloluk 3 paket heray veriyorum seviyorlar

Valla ilk olarak mercy almıştım ondan bıkmışlarsı içeriği de iyi değildi ve içeriğine göre fiyatı 2 kat artmıştı sonrasında micho aldım ve bıkmadan yediler michoda bitince içeriği daha iyi bir mama alayım dedim ama zorunda kalmadıkça yemiyorlar. Michodan biraz kalmıştı onunla karıştırıp versemde yine içim rahat etmiyor mecburen yine micho alıcam.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Sokak kedilerine Bonacibo veriyordum. Seve seve yiyorlardı. Sonra Mystic gurme mamaya geçtim. Sokağa çıkar çıkmaz Canların herbiri fişek gibi yanıma koşuyorlar ve severek yiyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 570 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR