Tahıllı Mamadan Düşük Tahıllı/Tahılsız Mamaya Geçiş

10 aylık ve kısır bir beyefendimiz var şuanda proplan somonlu kullanıyoruz ama değiştirmeyi düşünüyorum bozita / sanabelle / exclusion geçmeyi düşünüyorum ama ishal en çok korktuğum şey diyebilirim nasıl yapmam gerekiyor yani tamamen tahılsız değilde düşük tahıllı daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama yine de korkuyorum bir de idrar yollarında sıkıntı olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim

2 CEVAP

izmirle
izmirle

10941

Exclusion kitten kullanıyorum şu anda memnuniyet garantisi var kedilerim severek yiyor sanabelle almıştım geçenlerde iade ettim bozitayla değişimini sağladım her iki markada da iade garantisi mevcut memnun kalmazsanız paranızı geri alırsınız.

NorthNight
NorthNight

16576

Tahıllı mamaya alışanlarda tahılsıza geçiş büyük oranda ishalli oluyor yani çoğu kedi adapte olurken bi bağırsak dengesini bozuyor. (Bizimki hassas sindirimli bizde kusma ishal allah ne verdiyse yaşamıştık geçişi durdurmamız bile gerekti bi kaç defa) Direk tahıllıdan tahılsıza geçmek yerine önce az tahıllıya geçip biraz adapte olmasını sağlayın. Bi kaç ay ona alıştıktan sonrada dilerseniz tahılsız deneyebilirsiniz.
Yazdıklarınız arasında benim tercihim exclusion olurdu, keza elimizdeki hassas sindirim maması bitmeye yakın bende geçeceğim exclusiona.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 256 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR