Kedim Kustu

miapaw
miapaw

4078 Puan

sabah geçen gün hazırladığım ev yapımı mamayı buzluktan çıkardım birkaç saat çözündükten sonra kedilerime verdim fakat hala biraz soğuktu. birkaç saat sonra yanlarına gittiğimde birinin kustuğunu anladım. akşam kuru mama verdim fakat 15-20 dakika sonra onu da kustu.


Acaba üşüttü mü yoksa tavuğa alerjisi mi var? ev yapımı mamada büyük oranda tavuk ve iç organları var. ama daha önce tavuk içerikli kuru mamada böyle bir şey olmamıştı.

4 CEVAP

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Geçer tedirgin olmayın kusma problemi en fazla iki gün sürüyor. Hazırladığınız mama dokundu ise yarına biseyi kalmaz zaten cikartmistir yediklerini. Yaş mama yapmak istiyor iseniz 100gr kadar tavuk göğüs alın güzelce haslayin. Sonra suda sogutun ılık olsun küçük kiyin. Bir ufak patateste haslayip aynı şekilde dograyip tavukla karistirirsaniz çok hoşuna gider. Bunları taze olarak hazırlayın günlük yiyebilecegi kadar. Hazırlaması zaten on dakika bile sürmüyor. Bu tarifim ile Dört kediye ek mama hazırlamış oluyorum. Ara da bir veriyorum haftada bir ya da iki kez

miapaw
miapaw

4078

Up.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Usutmus. Ya da bu aralar salgın var sanırım. Mevsim geçişleri. Kusma ve ishal görülebilir. Mamanizi iyice isittiginizdan emin olun. Ve çok uzun süreli kullanmayın.

miapaw
miapaw

4078

Direk kuru mama yerine kullaniyorum. Aylık olarak hazırladım buzluğa attım ben. Her gün ugrasacak vaktim yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 565 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79601 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR