Islak Fıp'e Yakalanan Kedim Kurtulur Mu?

zekimustu
zekimustu

342 Puan

6 ay önce korona'ya yakalanan kedim bu illeti atlattı ama şimdide ıslak FIP'e çevirdi kiminle konuşsam kurtulamaz dedi umutlarım azalırken birinin bana yardım kampanyası başlat ve bir ilaç var onu kullan demesiyle tekrar yeşeren umutlarım oluştu bana bu konu hakkında detaylı bir bilgi verin lütfen kedimi yaşatmak istiyorum az olan umutlarımı korumak istiyorum herkese mutlu günler dilerim.


10 CEVAP

gece18
gece18

12995

Elsa Fip savaşcısı


Gönderdiğim linki incelerseniz eğer umudunuz daha bi’ artar umarım. Kedinizi stresten uzak tutun. Neredeyse 100 günlük bir ilac kullanılıyor. Scottish kediler fip’e cok yatkın oluyorlar maalesef. Çok gecmis olsun.

zekimustu
zekimustu

342

cevap yazan bilgi veren herkese çok teşekkür ediyorum tedavi sürecimizi başlattık şimdilik bir 10 gün devam edeceğiz sonrasında durumuna bakacağız yaklaşık 5 gündür kuru mama yemiyorduk dün ilk dozumuzu olduk ve akşamına kuru mama yedik ve çok sevindik bugün 2.dozumuzu da olduk inşallah iyi olacağız. yardım kampanyalarına ve bu hastalıkla ilgili bilgilere inanılmaz derece de zor ulaştık ama ilacı bulmakta çok şükür sıkıntımız olmadı başına gelmeden kimse bunu bilemez ve anlayamaz herkese çok teşekkür ederim...

teddybal
teddybal

123878

Çok üzüldüm, mücadele etmekten hiç vazgeçmeyin iyi düşünelim iyi olsun, güçlü olun güçlü olduğunuzu kedinize de hissettirin, sevginize en çok şimdi ihtiyacı var, geçmiş olsun iyi haberler vermeniz dileğiyle..

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Yıllar önce bir öğretmenin barınağa bırakmış olduğu bir yavrucağı sahiplendim.Mama yerken dişlerini gıcırdatması dışında sağlıklı görünüyordu. Veterinere götürdüm. Bağışıklık güçlendirici vitamin enjekte etti. Kaç aylık olduğu konusunda kesi bir şey söyleyemedi.
Geriye baktığımda, özellikle uzun tüylü olması ve omuzuma çıkabilmesi beni çok yanıltmış. Yavru kedi maması ve yaş mamaya rağmen yavrucağın 700 gr'dan yukarı çıkamaması üzerine başka bir veterinere götürdüm. Kansızlık ve kuru fip teşhisi koydu. Reçete ettiği ilaç ve vitamine başladıktan 2 gün sonra gece yerde uzanmış çok sık nefes alıp veriyordu. Öğlen veterinere götürdüm. Serum verildi. Ancak akşam eve gelip mamasını yemesi için boksundan çıkardığımda ayakta duramadı ve başı düştü. Şırıngayla beslenek için nama hazırlayıp tekrar yanına gittiğimde sönmüş valon gibi bir der bir kemik olmuştu. Yavrucak sabah 08:00'de melek oldu. Sabaha kadar kucağımı reddetti ve kimbilir ne acılar çekti.
Canımı toprağa verdikten sonra sözümona hayvanları koruma derneği başkan yardımcısı veterinere yaşadıklarımı anlattım. Buz gibi bir tavırla "siz gördünüz,!!" cevabını aldım. Ordan doğru Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı'na barınağın ve oraya terkedilen Canların durumunu ve acil iyileştirme talebinde bulundum.
Acımla beraber o yıl fiple ilgili yaptığım araştıma sonucunda, melek olan yavrucağın ıslak fip olduğunu, ciğerlerine ve diğer organlarına dolan suyun yavrucağı kilolu gösterdiği ve ileri safhada kansızlık olduğu için bilinçsizce verilen serumun ölümüne sebep olduğu gerçeğini ortaya çıkardı.

Mehmetneroo
Mehmetneroo

13346

84 günlük bir tedavi süreci oluyor bir sürü fip savaşçısı tanıyorum Instagramdan . Size tavsiyem bağış toplayarak ilaç almanız Instagramda fip savaşçısı gibi bir hesap açarsanız size paylaşımla da olsa destek olabilirim
Instagram@nerobeyy

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok geçmiş olsun, inanıyorum ki yavrunuz bu süreci atlatacak.

zekimustu
zekimustu

342

bugün 7.dozumuzu olacağız inanılmaz şeyler oluyor olumlu yönde karın sıvımız azaldı FIPv aşısı mucizeler yaratıyor piyasa'da sahteleri de çok fazla dikkatli olunması lazım bu konuda herkese hayırlı günler dilerim...

Dobbyko
Dobbyko

13171

84 günluk bir ilaç kullanılıyor bildiğim kadarıyla enjeksiyon olarak. Ve benim gördüğüm yüzlerce kedi bu tedaviyi aldıktan sonra iyileşiyor. Rabbim şifa versin, umudunuzu yitirmeyin siz ne kadar mutlu neşeli umutlu olursanız o daha az stres yapacaktır. Korkmayın Allah büyük , siz elinizden geleni yapın gerisi Allah'ın takdiri. Kampanya başlatacaksanız bir an önce başlatın ama çok fazla ilaç ücreti bekleyen fibli kedi var ne yazik ki. Rabbim yardimciniz olsun.🙏🏻

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Dişlerini acı çektiği için gıcırdattığını çok sonra öğrendim.

emirhanyenice
emirhanyenice

2620

benim kedimde fip geçirdi ama yavruları kurtulamadı bol bol kemik suyu et suyu tavuk suyu verin vitamin ben öyle yaptım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 533 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR