Kedi Aknesi

Fatmacakir
Fatmacakir

754 Puan

Kedimde kedi aknesi başladı. Ama aşı yaptırmak istemiyorum yeni aşı oldu. Başka bir yolu var mı ?

10 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

kedi aknesine zaten asi yapilmiyor. dr animal ile her gun 2 (imkaniniz varsa 3 kere) defa silerseniz azalacaktir. biz de bu sorunla bir sure ugrastik, dr animal cok iyi geldi. sirkeli su da oneriliyor ama bizde ise yaramadi, kedim kokusundan dolayi cok yanasmadi da zaten. dr animal ile duzenli silince gecti hemen. cok amacli bir urun zaten kedinizin her yeri icin kullanabilirsiniz (agiz ici ve gozleri de dahil). akne disinda da evinizde bulunmasi gereken bir urun kesinlikle

Palyaco
Palyaco

218519

Dr animal health hergun silin en iyi ilacı kedi aknesinin

Fatmacakir
Fatmacakir

754

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için deneyeceğim umarım yayılmadan geçer..

Fatmacakir
Fatmacakir

754

Arkadaşlar bir sorum daha olacak bu konuyla alakalı. Kedimin mama kapları plastikti ve internette plastik kapların akneye yol açtığını okudum. Zaten akneden önce de değiştirmeyi düşünüyordum sağlıksız olduğu için. Sizece porselen mi daha sağlıklı olur yoksa çelik mi ? Çelik mama kabı ikili ve yerden 8 cm yükseklikte bir ahşabın içerisinde. Yerden yüksek olması ortopedik olarak daha mı iyidir yoksa düz porselen kase mi almalıyım. Şimdiden teşekkürler :))

NorthNight
NorthNight

16576

Akne konusunda söylenenlere katılıyorum.
Mama kabı konusunda porselen tercih etmenizi öneririm. Çelik olarak sunulanların çoğunluğu kaliteli çelik değil içerisinde başka metal karışık oluyor. Zamanla kararma vs görülebiliyor. Porselenler veya seramikler daha sağlıklı bence. Ben a101 den seramik kase almıştım onu kullanıyorum. Tanesi 6lira civarındaydı. Evinizde kullanmadığınız çorba kasesi falanda işinizi görür. Mama kabı adı altında satılanlar gereksiz pahalı oluyor.

Palyaco
Palyaco

218519

Porselen en iyisi porselen kullanin

Fatmacakir
Fatmacakir

754

Evet ne yazık kı adı mama kabı olduğu an fiyatlar iki katına çıkıyor. Evde uygun porselen bir kap olup olmadığına bakacağım çok teşekkürler ilginiz için :)

emirhanyenice
emirhanyenice

2620

aynı sorun benim kedimde de var ve benim kullandığım dr animal alın gazlı beze sıkın ve çitilermiş gibi silin günde 2-3 kez 2 3 günde yok uluyor

cat_expert
cat_expert

12742

Porselen/seramik kap ile değişim yapın ve hergün 2 kez sirkeli su ve pamuk ile çenesini silin 1 haftada farkı göreceksiniz.


Bizde aylarca akne ile mücadele ettik, mama kaplarımız sözde paslanmaz çelikti ama internette satılan ucuz paslanmaz çelik kaplar gerçekte paslanmaz çelik değil kaplama imiş bu kaplar hijyenik olmadığından akne oluşumunu arttırıyor. Tüm mama ve su kaplarını evde kullandığımız porselen kaplarla değiştirdik sirkeli su ve pamuk ile günde 2 kez biraz bastırarak çenesinin altını sildik ve 1 haftada akne kayboldu uzun süredir de tekrar etmedi.

Fatmacakir
Fatmacakir

754

Bugün silmeye başladık sirkeli su ile. Rahatsız oluyor bayağı ama onun sağlığı için napalım. Mama kaplarını da değiştirdim. İnşallah geçer ve tekrarlamaz çok teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 740 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR