Kedi Ve Koku

Miizantrop
Miizantrop

919 Puan

Arkadaşlar öncelikle merhaba
1 yılı geçgindir kedim var bu zamana kadar hiç bi kokusu olmadı ne kendisinde ne ağzında bir koku yoktu. Hatta arkadaşım kedisinin ağzının koktuğunu falan söylediğinde ucuz mamalarla beslediği için olduğunu söylemiştim sonra mamasını değiştirdiğinde kokusu falan kalmamıştı. Bende kedime uzun süre proplan veriyordum şimdi de 5-6 aydır royal caninle besliyorum. Ama son zamanlarda ağzının koktuğunu farkettim sizce bunun sebebi ne olabilir? Gerçekten elimi falan yaladığında, ısırdığında vs kötü bi koku oluyor. Yardımcı olursanız cok sevinirim..

4 CEVAP

Harin
Harin

2259

Kendini bu sıralar çok yalıyor mu? Benim kedimin ağız kokusu Kısırlaştırılmadığı içindi

pablopicasso
pablopicasso

117032

Kediniz kısır mı?

NorthNight
NorthNight

16576

Ağız kokusunun bi çok sebebi olabiliyor, en bilinenleri diş sorunları ve iç parazit. Gimcat dental ödül maması var o dişle ilgili kokularda baya etkili, bizde kullanıyoruz. Koku sorunu yaşamadık hiç. Eğer vakti geldiysede parazit aşılarını yenileyin.

Miizantrop
Miizantrop

919

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Öncelikle evet geçtiğimiz ay kısırlaştırdım. İç dış parazit zamanımız da dün gelmiş. Umarım sebebi aşı zamanı geldiği içindir ben hiç bilmiyordum böyle bir şey olduğunu hiç aklıma da gelmezdi çok teşekkür ederim tekrar cevabınız için ❤️🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 253 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.311 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR