Brit Care Mi Advance Mi?

ezgiolmezz
ezgiolmezz

230 Puan

Herkese merhaba, kedi maması markalarıyla alakalı birçok araştırma yapmış olsamda hala kararsızım. Proplan kullanıyordum ama önermeyen çok olduğu için değiştirmek istiyorum. Kedim 4 yaşında ve kısırlaştırılmış mama kullanıyoruz. Brit care, N&D, Advance, Acana bu markaları çok duydum. N&D hakkında böbrek taşı yapması gibi kötü yorumlar okudum ve Acana da bence çok pahalı olduğu için eledim. Brit Care ve Advance hakkında daha hiç negatif bir yorum görmedim ve bu ikisi arasında kaldım, yardımcı olursanız sevinirim..

3 CEVAP

tugbaerbay
tugbaerbay

1530

Merhaba


Biz de advance kullanıyoruz. Eskisine göre daha iştahlı yiyiyor. Tüyleri daha bir parlaklaştı mamanın etkisi olabileceğini söylemişlerdi. Tavsiye edilebilir.

aliberken
aliberken

1148

Seçici kediler için olan brit care cocco yu kedim hiç yemedi.Diğer paketleri hiç denemedim ama seçici kediler için olan mamayı bile yemedi diye diğer paketleri denemedim.Evime yakın bir pet shoptan aldım mamayı.Yeme garantili olduğunu söylemişti.Yemediğini söyleyince mamayı geri aldılar.Almadan önce numune isterseniz yada geri iade edebileceğiniz yerlerden alırsanız iyi olur.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

ikisi de güzel değil. nd ile acana aynı fiyatta.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1577 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR