N&D Marka Mamanın Kokması

martha
martha

13132 Puan

daha bulunduğu koridora adım atar atmaz kokusu burnuma geliyor. hiç böyle bir şikayet görmemiştim n&d hakkında. kullanan kişiler; sizde de böyle bir problem var mı?

14 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

Uzun zaman önceki konu hortlamış ama buradan sorduğunuz için, sorunuza cevaben Proplan ile devam etmeyin derim. İyi bir mama değil. Kediler severek yiyor çünkü içinde katkı maddeleri, yapay tatlandırıcılar vs. var. Tıpkı bizden çoğunun evdeki et yerine fast food restoranlarındaki eti tercih etmesi gibi, kediler de Proplan, Royal Canin, Hills gibi mamaları daha çok seviyorlar.


N&D'yi bir süre daha severek yemeyebilir çünkü yapay etli, tatlandırıcılı bir mamadan, içinde gerçek et bulunan bir mamaya geçti ve bunu kabullenmesi kolay olmayabilir. Bir süre daha gözlemleyip, yememeye devam ederse N&D'nin farklı çeşitlerinden numune isteyebilirsiniz firmadan. Stokları varsa gönderirler. Koku problemi için, mamayı daha havadar bir yerde servis etmeyi deneyin bir de. Ve sabahtan koyup akşama kadar bekletmeyin mesela.

martha
martha

13132

cotontzu_siri
hiç kokmamasını zaten beklemiyorum... kokuda aşırılık sezdiğim için sordum.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

tavuk biraz daha fazla kokuyor nedense

Keremdogar
Keremdogar

989

Bende N&d kitten narlı tavuklu kullanıyorum ama hiçbir koku alamıyorum

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

et var içinde, tabii kokar

KedimVar
KedimVar

119251

Hayır yok koku problemi bizde. Sadece kedim yerken geliyor kokusu. Siz hangi çeşidini aldınız?

martha
martha

13132

yavru kediler için olanı , tavuklu ve narlı idi sanırım

KedimVar
KedimVar

119251

Bizimkisi balıklı portakallı yetişkin kediler için. Bilmiyorum tavuklu olanı belki daha çok kokuyordur. Aslında kokusu var ama hafif öyle ağır bir koku yok dediğiniz gibi. Bir de ben plastik kaplara koydum mamaları. Koku olmamasının bir sebebi de o olabilir. Siz de kaplara veya kavanozlara koyabilirsiniz.

sebii
sebii

4713

Kitten mama gerçekten aşırı kokuyor. Ona bi çare yok. Ama kedilerim mamayı yemeye başladığından beri iyi gelişmeler gösterdi.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Birçok markada özellikle tavuklu olanlar daha fazla kokuyor.

semih85
semih85

2719

Tamda bu konuyu araştırıyordum. Kedim proplan yavru kedi mamasıyla beslendi ve hiçbir sağlık sorunu olmadı yetişkin mamasına geçince tüyleri çok dökülmeye ve dışkısı cıvık olmaya başladı. Bende ND mama aldım ama o nasıl bir koku bütün ev kokuyo ve çok severek yendiğini görmedim henüz. Çok kararsızım hangisine devam etmem gerektiği konusunda

KediliBaba
KediliBaba

14655

Biz ailecek burun kulak boğazcıya gitmeliyiz sanırım uzun bir süre kullandım hala kullanıyorum neden o koku burnuma gelmiyor acaba oysa titiz insanlarız çöplükte yaşamıyoruz :)) sanki aşırı abarttılıyormu ne ?

Bilalcil
Bilalcil

7

N&d nin tavuklu narlı kokmuyor diyenler gerçekten KBB doktoruna uğrayın iğrenç bir koku böyle ağır bir koku yok

gulatakan
gulatakan

107188

gecen ay virbac mama vermıstı veterınerımız.cıdden baya agır kokuyordu.mamanın oldugu odadan tum gun koku cıkmıyordu.nd ye gectık ve gayet normal bır kokusu var bence.bana hıc agır gelmıyor.oda da kokmuyor artık.sırf bu yuzden hatta farmınaya mesaj atıp urunun orijinalligini sorgulattım,sorun yok dediler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5423 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR