Kedinizin Haftalık Rutinini Yazar Mısınız?

Jean
Jean

4677 Puan

Arkadaşlar, kedinizin kuru maması dışında kullandıgi ek gıdaları, takviyeleri gunlere nasil bölüştügünüzü, ne ölcüyle verdiginizi yazar mısınız? özellikle malt-macun kullanımınızı, kac gunde bir verdiginizi yazarsaniz memnun kalirim. Sanirim malt ve macun kullanimini abartmisim, her gun veriyordum ama buradan ogrendigim kadariyla zararliymis, bunun icin soruyorum.

4 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Acana kullandığım için vitamin vermiyorum,malt ise haftada bir bazan iki defa 2 cm kadar veriyorum, yaş mama yemediği için haftada bir tavuk göğsü biraz haşlayıp veriyorum..onun dışında çok sık olmasada haşlanmış yumurta ve yoğurt arad veriyorum..başkada bir şey vermiyor kedimde 1yaş +2 aylık

Jean
Jean

4677

Renklipati tesekkurler, ek olarak kedinizin yasini eklemenizde iyi olmus. sag olun

reinefee17
reinefee17

15349

Mamasını sabah veriyorum pazartesi günleri ödül maması salı günleri yaş mama çarşamba perşembe bir mercimek tanesi kadar malt veriyorum ağız bakım solüsyonu şiparişi verdim suyuna katıp her gün vermeyi planlıyorum kedim kısır vet's plus idrary yolu enfeksiyonu engelleyici tablet var sipariş verdim haftada bir kez kullanmayı planlıyorum

NorthNight
NorthNight

16576

Ben maltı her gün veriyorum (bazı günler unuttuğum oluyor) bizimki maltı çok sevdiği için bi nevi ödül maması o, her gün bir nohut kadar falan veriyorum. Ama dediğim gibi yoğunluktan atladığım günlerde oluyor istisnasız değil.
Haftada 3 kez vets plus urinary tablet veriyorum.
Haftada 2-3 gün yaş mama (bizimki 85 gr mı tek seferde bitirmiyor asla onu bölerek veriyorum)
Her gün 2 adet gimcat dental ödül maması.
Haftada 3 gün gimcat multivitamin macunu (bazı günler onun yerine vets plus bağışıklık güçlendirici tablet)


Ama bunların hepsi mükemmel bir düzende değil bazen unutuyorum bazen üst üste olmasın diye erteliyorum. Genel olarak bu düzende olmasına çalışıyorum sadece.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 205 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR