Kedimin Sesi Çıkmıyor

Siyamask
Siyamask

14886 Puan

Kedim British cinsi aldığımızdan beri sesi incecik çıkıyor. Bazen dudakları oynuyor ses çıkmıyor. Günlük yaşantımızda hiç problem yok. Bu normal midir?. Veteriner kliniğine hava şartlarından dolayı gitmeyi erteledik.

3 CEVAP

Siyamask
Siyamask

14886

Ahahah teşekkür ederim yanıtlar için :) Yemek yaparken ve yerken bol bol sesini duyuyoruz ama başka zaman bazen miyavlıyor ses çıkmıyor. :))

mommymercury
mommymercury

108316

Benim şimdiye kadar gördüğüm kediler itibariyle erkek kedilerin miyavlaması dişi kedilerin miyavlamasından daha tiz, bilimsel bir bilgim yok maalesef. Ses tellerinde problem olabilir ya da çok küçük yaşta aldıysanız eğer miyavlamayı bilmiyor olabilir. Bilmemesi mümkün bu arada.

Ozzey
Ozzey

118677

merhaba gecmis olsun
umarim ciddi rahatsizlik degildir.
benim kedi de ilk geldiginde hic sesi cikmiyordu. bu miyavlamiyi mi unuttu diyorduk. kucukken yazlikta bahcede bakiyorduk. kis orada cok soguk geciyordu. ilk sene alamadik iki kardesini aldik bakirkoyde bir arkadas bahcesinde bakti. ama bu gelmedi kacti ilk sene kisi tekirdagda gecirdi. sonra ses telleri zarar gormus herhalde. uzun sure sesi yoktu. sonra sonra duzeldi. ama halen cok miyavlamaz. bir kizginliktayken rakoci velev dedi durdu. miyav da demedi.rus mudur nedir. :)) konusun bol bol.alisir zamanla. ben hep gel diye cagiriyorum. simdi o da yanastiginda gel der gibi ses cikariyor. sadece derdi varsa uzun uzun birseyler diyor. yoksa miyavlamiyor.saka maka hic miyav dedigini duymadim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 482 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR