Kedimi Bu Garip Huyundan Nasıl Vazgeçirebilirim

dilanbulent
dilanbulent

17203 Puan

Kedimin kendini her şeye dolama gibi bir huyu var. Gece vakti evin içerisinde ip, poşet gibi şeyleri asla ortalık yerde bırakamıyoruz. 1 keresinde anneannemin el işi çantasından ip çalmış, gece kendini boğmak üzereyken bulduk. İple oyun oynarken tüm patilerini ve boynunu dolamış, miyavlama sesini duymasak allah korusun neler olurdu kim bilir.


Bu fotoğrafta da görüyorsunuz kendini poşete sokup dolamış. Fotoğraf biraz komik ama cidden geceleri çok korkuyorum. Bulduğu ip gibi poşet gibi her şeye kendisini doluyor. Bu huyundan vazgeçirmemin bir yolu var mı? Sizin kediniz de böyle mi?


3 CEVAP

pablopicasso
pablopicasso

117031

Acı olacak ama yok….


Siz her zaman önleminizi alacaksınız. Evden çıkmadan, yatmadan önce alış verişten sonra, vs..


Nihayetinde o bir kedi. Öğrenmesi vazgeçmesi mümkün değil..

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Sanırım genel olarak iplere ve poşetlere ilgileri var. Biz de ortada bırakmıyoruz. İlgileri olmasa bile tehlikeli aslında 🤷🏻‍♀️

Lils
Lils

125527

Benim kedim de böyle maalesef bir çözümü yok. Etrafta bir şey bırakmamaya özeniyorum ama 2 dk yalnız kaldığında bir kere poşete sıkışmıstı ve aşırı korkmuştu. Korkudan poşetin içine çiş yapmış hatta. Biz mutfaktaydık poşetin içindeykem koşarak ve içindeki ambalajları dökerek koştuğunu gördüm zor yakalayıp kafasından çıkardık. Bir kere de yanımdayken ipe dolanmıştı hemen kurtardım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 243 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR