Kedim Kendini Asla Taratmıyor Artık İşkenceye Dönüştü

Kediasigi4
Kediasigi4

2512 Puan

Kedim kendini asla taratmıyor. Yok bununla canı acıyordur şunu alayım bu daha yumuşak bunu alayım belki bunu sever bunu alayım derken birsürü tarağı oldu ama hiçbirini sevmiyor hiçbiri ile taratmıyor. Gerçekten tararken sinir krizi geçiyorum artık ben bir kedi hiç mi durmaz ya. Kollarımı bacaklarımı sırtımı her yerimi çiziyor ısırıyor bir de bağırıyor tıslıyor bana. Ödül mamasıyla, oyuncakla, başka bir kişiyle, sakinleştiriciyle, sevdiği bir şeyle her şeyle denedim asla durmuyor. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım taranmayı sevsin, dursun diye ama işe yaramadı. Gerçekten dayanayorum artık ikimiz için de işkence gibi oldu. Zaten çok sabırlı bir insan değilim ben tararken sakin sakin yumuşak yaklaşıyorum ona ama yani her tarafımı çiziyor bağırıyor asla durmuyor ben de bağırıyorum ona daha çok kaçmaya çalışıyor bu sefer. Gerçekten sinirlerim aşırı bozuldu defalarca ağladım ya tararken neden durmuyor bu kedi altı üstü tarıyorum ya rahat dursa 3 dakika sürecek şey saatler sürüyor. Taramadan da olmuyor ki çok tüy döküyor taramak zorundayım. Dediğim gibi ne yaptıysam olmadı artık delircem belki saçma geldi size ama gerçekten bu olay yüzünden psikolojim bozuldu. Ne yapmamı önerirsiniz diyeceğim ama her şeyi yaptım olmuyor

2 CEVAP

Ozzey
Ozzey

118677

merhaba gecmis olsun. az lavanta az papatya az kekik karistirip cayini yapip uzerine surun. bir sure sonra sakinler.
ama buyyk ihtimalle huylaniyor. benimki de asla solunu taratmiyor. sordum kist mi var bir sey mi var diye veterinere bakti yok defi huylaniyor demek ki dedi. tuy dokukmesi icin royal canin hair skin kulaniyoruz daha az dokuyor. taratmiyorsa zorlamayin. siz yine de.

Ozzey
Ozzey

118677

uzerine surun derken korkutmayin. elinize surun suyusonra elleyin. daha az stres olur. hayvani tarayim derken daha fazla stres yaparsaniz daha cok doker tuy.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 190 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR