İshal/Cıvık Kaka

Ballicorekkk
Ballicorekkk

2058 Puan

ND kuzu etli bal kabaklı kısır mama kullanıyoruz. Şu an kaka cıvık daha öncesinde böyle bir durum yoktu. Mama kaynaklı mı yoksa başka bir sebeple mi böyle? Mama bitimine yakın cıvık kaka normal mi?

5 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Her zaman yediği mamaysa ishale sebep olmaz. Geçişlerde ya da mama iyi gelmediyse geçişten sonra belli olur zaten. Başka bir sebebi olabilir. Parazit olabilir, yediği başka bir şey sebep olmuş olabilir, daha ciddi bir sorun da olabilir. Şuan için günlük 1 tatlı kaşığı yoğurt ya da 1 yemek kaşığı kefir ile destekleyin. Veterineriniz ile mutlaka irtibat halinde kalmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

bernac
bernac

2062

Aynı şekilde kısır kedimde olmuştu paketle başlado geçti sandım sonlara doğru tekrarladı ki balkabaklı seri ishale iyi gelmesi gerekli tahılsız diye tercih etmiştim o sürede probiyotik kullanmasına rağmen cıvılk arttı tuvaletten cıkınca poposunda kalıyordu bende ishali geçsin diye Royal sensebile aldım yediği ilk günden kesildi o benim ishalde kurtarıcı mamam nezman nd sorun yaratsa sensebile düzenliyor nd ye artık zorlamaya gerek yok sistitle bu sene çok ugraştırdı ishalle son buldu zaten

Ballicorekkk
Ballicorekkk

2058

Bende sanırım artık ND, Acana gibi markalar almayacağım. Proplan ya da RC alacağım kullanan kimseden şikayet duymadım.. Tavuk haşladım bir kaç gün kontrol edicem değişiklik olmazsa mama değiştiricem. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Siyamask
Siyamask

14886

Patates haşlayıp yaş mamayla karıştırırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Ozzey
Ozzey

118677

merhaba gecmis olsun. kefir zeytinyagi karistirip veriyordu bir arkadas burada. ben genelde ayva yapragi kaynatip sularima biraz koyuyorum. gecmis olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 233 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR