Kedi Tuvaleti

Bulutscot
Bulutscot

874 Puan

Merhaba arkadaşlar.kedim tuvaletini yaparken hep bu şekilde yapıyor içinde dönemediği için çişini yaptıktan sonra çıkıp tekrar giriyor üzerini kapatmak için.tuvalet kabı 54,5x39x39,5 ölçülerinde.bana önerebileceğiniz daha büyük boyutta bir tuvalet kabı var mı?


10 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Kullandınız tuvalet yüksekliği alçak iri kedilerde sorun oluyor yüksekliği daha büyük olanlara bakın

simbakedi
simbakedi

136205

https://www.a mazon petcenter.com/******-kapali-kedi-tuvaleti-gri-l
Ölçüleri
En 44 cm
Boy 66 cm
Yükseklik 44 cm
biz bu tuvaleti kullanıyoruz gayet memnunuz L olarak geçiyor ancak çoğu sitedeki xl boyutunda. istanbuldaysanız gel al fiyatları da daha uygun. boşlukları silip yapıştırırsanız linki açabilrsiniz

simbakedi
simbakedi

136205

https://www.a mazon petcenter.com/a mazon-kapali-kedi-tuvaleti-gri-l
orada da sansür varmış :)

nefeskedi
nefeskedi

10117

Benimki de dışarı çıkıp kapatırdı üstünü. Şenyayla, Ziomo, BVLX Milo markalarına bakabilirsiniz.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

He p si b u ra da da satılıyor. Milo kum kabı. Bizim önceki kum kabımız sizinkinin aynısıydı. Şimdi milo aldık. Bu çok daha büyük.

gece18
gece18

12998

Zamanında bende böyle wc kullandım ama araştırmalarım sonucunda saklama kabına geçtim. Evet saklama kabı. Hayvan kedi terapisti inceleme araştırmalarında okumuştum psikolojik açıdan kendilerini çok daha rahat hissettiklerini stressiz olduklarını anlatan bir yazıydı. Saklama kabına geçtiğimizden bu yana başında ben olsam bile umursamıyor kazıyor yapıyor pat çıkıyor. Açık ve büyük olması ruhsal dünyaları için çok büyük bir önem taşıyor.

Siyamask
Siyamask

14886

Patililer tuvaletlerini yaparken kendilerini en savunmasız hissettikleri andır. Ortam hakimiyeti onlar için önemlidir. Bu yüzden kapalı tuvalet hiç kullanmadım.

Bulutscot
Bulutscot

874

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için🥰

Bulutscot
Bulutscot

874

@gece18 epey büyük ebatta bir saklama kabım var acaba içine atlayabilir mi sizin kullandığınızın ebatları nasıl acaba?çok teşekkür ederim daha önce duymamıştım

gece18
gece18

12998

Kedilerle ilgili yapılan bir bilimsel araştırmada tuvalet kabı tercihinin, kabın açık yada kapalı olmasından ziyade kabın yüzey alanının genişliği ile pozitif orantılığı olduğu belirtilmiş. Büyük tuvalet kutularının kullanımı sistit, kabızlık, stres, ileriye yönelik böbrek rahatsızlıkları azaltmak ve önlemek için cok kolay ve etkili koruyucu sağlık uygulamasıymıs.


Kabına kücük atlayabilmesi için maket bıçağı ile kapı açabilirsiniz:) ben açmadım. 5 aylık hatta atlarken girerken stres atıyor bizimki ön patileriyle çıkarken arka bacaklarını çırpıyor kuma o derece rahat.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 594 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR