Sanabelle İshal

Melike0nur
Melike0nur

12598 Puan

Merhabalar, sanabellede ishal sorunu yaşayan oldu mu? Bu da brit gibi çokça ishal sorunu yaşatan bir mama mı? Iki kedimde birden ishal oldu mamaya geçiş asamasinda. Mamayi bıraktım eski mamasina devam edince katılaşıyor git gide. Mama ile alakalı yani kesinlikle. Diger kedim de cok hafif yumuşama oldu ishal denemez. Devam edip etmeme konusunda kararsızım. Bir de artık deneyecek uygun fiyatlı mama kalmadı piyasada 😔

7 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Geçişi kısa tuttuysanız da ishal olmuş olabilirler. İkisinin aynı anda ishal olması biraz tuhaf. Yine de olmayacak bir şey değil tabi ama geçiş çok önemli.

Melike0nur
Melike0nur

12598

Ishalleri geçmedi 🙁 mamayı bıraktım mecburen. Orta segment zaten brit vardı ishal oldular sanabellede ishal oldular. Proplanda doymak bilmiyorlar almıyorum o yüzden.
Hills kullanabiliyoruz ama onda da bir sure sonra sıkılıyorlar rotasyon yapıyorum.


Advance, bozita kaldi bir sanirim bu civarlarda denemediğim. Bunlarin da cok yorumu, uzun süre kullanıcısı olmadığı için pek de denemek istemiyorum.


Ne alacağımı şaşırdım cidden 😬

teddybal
teddybal

123878

Sanabelle'de ishal duymamıştım geçmiş olsun hangi mamasını kullanıyordunuz? Bozita tahılsız olduğu için daha çok ishal yapabilir Sanabelle'e göre ama 10-14günlük bir sürede mama geçişi yaparak değişime giderseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Advance de Proplan'a çok yakın içerikte, bu yüzden ishal durumu yaşanacağını düşünmüyorum küçük paketle deneme yapılabilir. Umarım doğru mamayı bulursunuz.

Toscana
Toscana

4538

Geçmiş olsun benim kızda hem sindirim hem alatji var mamalarda çok artyı proplan alıyorum mecburen evdeki kedilere gidip onlardan yiyor buldumu diğer mamalar kaşındırıyo bide vetten özel gastro mama alıyoruz mecburen sindirim sıkıntısı yerleşirse daha çok masraf artıyor alabiliyorsanız devam edin sıkıntı yaşamadıkları mamaya gastra mama 1.5 kilo 220 1 ay evel şimdi 2 misli olmuştır Allah yardımcımız olsın

CapKek
CapKek

2500

sanabelle kullanıyoruz ishal değiliz ama yumuşama oldu kakamızda, daha önceki mamamızda yaşamadık bunu. birazda tüy dökümü var.
daha önce hills balıklı kullanıyorduk. çok iyiydi. sanabelle bitsin hills'e devam edicez.

Sanabelle nin hangi çeşidini denediniz? Merak ettim.

teddybal
teddybal

123878

Bu arada Proplan'dan düşük tahıllı olduğu için Sanabelle'e geçişte yumuşama muhtemel, ama Brit'ten geçişte iyi bile gelmesi gerekirdi. Sanırım siz Proplan'dan geçiş yaptınız, o tahıllı olduğundan ve şimdiye dek denediğim en katı formdaki dışkıya(taş gibiydi) sebep olan mama olduğundan uzunca bir yeni mama geçişi iyi olurdu aslında. Belki de zaten öyle yaptınız bilmiyorum.. Kolay gelsin çok :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 351 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR