Kediler Kızgınlık Sebepli Topallar Mi?

Cakeyta
Cakeyta

17658 Puan

Sokakta beslediğim kedilerden birisi sağ arka ayağına basamıyor. 1.5 yaşında erkek. Son birkaç aydır ben şehir disindaydim mamalarini annem veriyordu ailemin söylediğine göre şu an kızgınlıkta. Patisinde yara vs yok bazen basıyor ama çoğunlukla kaldırıp yürüyor. Koşarken de basıyor, üstüne yatabiliyor vs. Ama yürürken basmıyor işte. Bir yerde kizginliktayken bunu yaptiklarini okumuştum doğru mu bilmiyorum, sebebi bu olabilir mi acaba? Rutin aşıları icin birkaç gün sonra veterinere gideceğiz ama yine de sormak istedim bir bilginiz var mıdır?

3 CEVAP

Jabbar
Jabbar

2824

Kızgınlıkta olduğu için başka kedilerle kavga ederken zarar görmüş olabilir tavsiyem iyice tüylerinin arasına bakabilirsin yara varmı diye Patisine altına vs. Geçmiş olsun çok

Ozzey
Ozzey

118677

merhaba
gecmis olsun. kizginliktan oldugunu ilk kez duyuyorum.
genelde yuksek bir yerden atlama sonrasi, baska hayvanla kavga sonrasi, araba kazasi sonrasi , bir de insancil olanlar insan ayagina surtunme huylari var ya biri ittirdi ya da fark etmeden ayagina basti. hersey olmus olabilir. veteriner kontrolunde cikar. erken giderseniz kiriksa daha hizli mudahale edilir daha hizli iyilesir. ama dokunabiliyorsaniz incitmistir.

aslihan_e
aslihan_e

128411

Kızgınlıktayken yara alıp toparlayabilirler demek istemişlerdir büyük ihtimalle. Yoksa öyle bir şey yok. Ya ısırık vardır ya da incinme.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 238 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR