Kedili Evde Temizlik Rutininiz?

Esraesngl
Esraesngl

4141 Puan

Bizlere anlatır mısınız evdeki tüy temizliği, koku oluşmaması vs. Temizlik rutininiz nasil işliyor. Belki birbirimize fikir veririz

6 CEVAP

Siyamask
Siyamask

14886

Günlük yerleri ve koltukları süpürüyoruz. Ekstra haftalık 2 3 kez tarıyoruz. Tabii tüy sıklığına uzunluğuna göre bu süre değişiklik gösterebilir. Günlük kumunu eliyoruz. Mama harici yemek vermiyorum yoksa vücudu ve dışkısında ağır bir koku oluyor.

SultanTugce
SultanTugce

661

Çok güzel başlık olmuş. Evinde hayvan besleyip pür-i pak olabilen var mı? Bizde tüyden geçilmiyor evde. Düzenli olarak ev temizliği yapılıyor ona rağmen her yer tüy oluyor. Her gün mü süpürge açılmalı acaba? Tuvaleti günlük değişiyor ve günlük evi havalandırıyoruz biz ama günlük evi süpürmüyoruz. Yapmalı mıyız acaba? Bide robot süpürge kolaylık sağlıyor mu tüyler için? Henüz hiç kanepelerde şu hani tüy toplayıcı taraklardan kullanmadık. İhtiyaç olursa haftalık ev temizliğinde kanepeler siliniyor ama ıslak bezle.

Ayman
Ayman

103192

Düzenli bir şekilde kedinizi tüy toplayıcı karla tarayın ve hergun supuruyorum kumu düzenli hergun temizliyorum

Jabbar
Jabbar

2824

Yerleri temizlerken kullanılan yüzey temizliğini iyi durulamak lazım yoksa patilere zarar verebiliyor 😐

Venusselin
Venusselin

2223

yer temizlemek için öneri vereyim ben de. önce süpürüyorum sonra paspas için kova hazırlıyorum, özel patilere zarar vermeyen hayvan dezenfektanıyla. bir güzel silip şu plastik uçlu çekpasla suyu alıyorum ite ite sonra biriken yerden peçeteyle tüyleri pisliği alıyorum. en son mopla kurutuyorum ve temiz oluyor. çekpas hayat kurtarır klsaksasdakads

bernac
bernac

2062

Robot süpürge gözle görülmeyen tüyleri alıyor en iyi yardımcım bir diğeri ise koltuklar için rulo toplıca alıyorum başlıklarını küçük kedım yok denecek kadar az tüt döküyor ama siyah kiyafetler yattıgı yerler koltuklar derken rulo temiz gösteriyor yer silmek ise sildiğim yerler kuruyana kadar baska bir odada tutuyorum kokulu yer temizleyici kullanıyorum koridorumda oda spreyi var tuvaletlerini yaptıkları zaman eve yayılan kokunun bir nebze önüne geçiyor günlük temizleyip eliyorum akşama bırakmıyorum ama küçük kedim kumu cok kazıyor bir türlü kum tanelerine çözüm bulamadım wc önü kum kırıntısı oluyor kapalı ec kullanıyorum ama giriş kapagını yukarıda kullanıyorum büyük kedim kapalı kapakla huzursuz oluyor zaten idral yapamama sorunlarıyla ugrasmıstık konforu için öyle kullanıyorum asıl önemli olan mama kaplarının temizliği haftada 1 yıkıyorum hafta sonları, suyunu günlük değiştiriyorum aklıma gelenler fazla uzun oldu ;)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 381 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR