İdrar Yapamama Yine Tekrarladı

Tgckrks
Tgckrks

984 Puan

5günlük sonda kullandıktan 10gün sonra yeniden bu akşam aynı problemle karşı karşıyayız mesanedeki taşlar yeniden tıkadı belliki burada önerilen herşeyi yaptım kızılcık üriner vitamin hills c/d mama . Ama bu akşam malesef oğlum yine idrarını yapamıyor 2 kez de kustu. Karnı şiş dokununca mızırdıyor saatlerdir bir damla çiş yapamadı. Ne yapacağım sabahı nasıl edeceğiz hiç bilmiyorum.

15 CEVAP

CapKek
CapKek

2500

bugün bi yazıda okumuştum tıkanıklık için, acık wc yeni sıfır kum koyup sürekli kuma bırakın diyordu. biraz zorlayacak kendını ama ıkındıkca acılacak tıkanıklık yazıyordu. belki işinize yarar.

bernac
bernac

2062

Damla damlada olsa kumuna gitmiyor mu bizde çok yaşadık normalde sondadan sonra açılır hatta sonda tahrişinden dolayıda yapamaz hale geliyor erkek kediler. Arada bir kumuna götürün suyu kaldırın sıcak su torbasına yada şişeye havlu sarın yanına koyun sıcak rahatıyor puşetine koyarsan uzun süre orada kalmasını sagla kumuna tekrar bırakmayı deneyin vetiniz takviye verdimi takviyeler bikaç ay içinde etki ediyor verilen mamalarda 3 ay kullanılınca temizliyor takviyeleri sürekli kullanıyor bizimki hiç kesmedık

bernac
bernac

2062

Taş miktarı fazla ise henüz atamamıştır tahrişten dolayıda ıkınma reflekside fazla gösteremiyorlar umarım atar sıcak tutmayı deneyin rahatlıyacaktır geçmiş olsun ❤️‍🩹 Bu arada hastalanmadan önce kullandığınız mama neydi ???

Lavinia17
Lavinia17

13782

Merhaba çok geçmiş olsun çok zor bir süreç.
Sonda takildiktan sonra genellikle 2-4 hafta içerisinde tikaniklik tekrar yaşanabilir demişti hekimimiz :(
Benim kedime de 3 gün sonda takilmişti sonra eve gelmişti ve idrarini yapamamişti+kusmuştu sabah veterinere götürdüm organlarina baktilar siz bu konuda bir test yaptiniz mi?
Ve palyaconun kizilcik tarifini uyguladiniz mi?yoksa tablet mi kullandiniz

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Böbreklerine baktırdınız mı

Tgckrks
Tgckrks

984

Sürekli tuvaletinde dışarıda da ıkınıyor ama damla bile gelmiyor. Kızılcık uyguladım hergun veriyordum . Vitamini de . Mamayı da yiyordu iştahı güzeldi . Dün herşey normaldi bugün oldu olan. Sıcak da uyguladım masaj da yaptım hala damla bile yok

bernac
bernac

2062

Çok geçmiş olsun sondaya rağmen bu şekilde olması gerçekten cok üzücü ve aniden tekrarlıyor bunun için bizde hep dikkatli ve tetkikteyiz.


Şimdi durum nedir nasıl oldunuz vet gittiniz mi ???

Palyaco
Palyaco

218519

Tıkanıklık ileri durumda 3 hafta hergun verin kizilcik yasmamasina katın sulu yasmama felicia fleto tavuklu konserve bol suludur karıştırın 1 çay kasigi

Tgckrks
Tgckrks

984

Pro choice kuzulu mama kullanyorduk . Hastalıktan sonra hills c/d mamaya gectik

Tgckrks
Tgckrks

984

İki ayrı veteriner baktı sonda takıldığı gün biri açamadı başka veteriner açabilmisti . Yarın tekrar gidecem veterinere ama sabaha kadar az olsa bile yapabilse rahatlasa. Mideye baskı yapıyor galiba 2 kez kustu

Tgckrks
Tgckrks

984

Saatte bir kusuyor yarına kadar nasıl dayanacak yavrum bilmiyorum çok halsiz kaldı

Tgckrks
Tgckrks

984

Gittim fakat hala gelmedi veteriner bekliyorum mecburen. Sabaha kadar kustu halsiz düştü yavrum

gece18
gece18

13005

Merhabalar


Son tahlil degerleri mevcut mudur? Hemogram degerlerini paylasma imkanınız varsa paylasabilir misiniz?

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatır tekrar yaşamazsınız umarım 🙏

Tgckrks
Tgckrks

984

Tahlil yapılmadı elle muayene yapılıp mesanesi temizlendi . Kanallar çok daralmış temizledim ama tekrar kapanır ddi veteriner. Tek çare bı kaç gün içinde dişileştirme ameliyatı dedi bulunduğum ilde de yaplmyo. Keşke yapıyor olsam para fln da sorun değil ama dedi veterinerimiz malesef bulundugum ilde hiçbir hekim yapmıyor. Bilmiyorum maddi manevi zor durumdayım artk . Çaresizce oğlumu alıp eve gelirken başka bir veterinere gidip kotervin aldm kullanın vitaminlerle birlikte belki çare olur dedi .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 589 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR