Neden Sürekli İstanbul İçi...

CharmieFox
CharmieFox

417 Puan

Bi cana bakıyorum off çok tatlı diyorum ölüp bitiyorum almak işin kendimi tanıtan upuzun bi mail atıyorum.Sonra mesaj çok komik:"Sadece istanbul içi sahiplendirme hiç mi ulaştırma imkanınız yok bi yazsalar açık açık.Suçum istanbul da oturmamak mı şimdi.O yüzden mi hiç sahiplenemiyeceğim...

13 CEVAP

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

valla ben istanbula gidip aldım geldim :D taa ankaradan :D zor oldu ama ikna ederseniz alıyorsunuz

akitalove
akitalove

19709

Oranin barınağindan da sahiplenebilirsiniz bence

KedimVar
KedimVar

119251

Açıkçası ben de yavrularımı İstanbul içi sahiplendirdim. Onları yılda 1-2 kez de olsa görmek istediğimden. Ayrıca bazıları sahiplenen kişinin bir sorunu çıkar da geri vermek isterse aynı şehirde olmak onlar için daha kolay olduğu, sahiplendirdikleri kediyi daha kolay takip edebildikleri için bunu şart koşuyorlar. Bence gayet mantıklı. Siz de kendi şehrinizde ya da size yakın şehirlerde olan ilanlara bakın derim.

Hediye159
Hediye159

967

Evwt cok dogru dıyosun sahıplenmelerde boylebilanlari koyuyorlar baska sehırdekıler alamaıyor anca gıdıp almak gerekiyor ama cogunun ımkanı yok

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

şansınızı denemeye devam edin :)

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Başkaları tarafından ulaştırılması sizin için de güvensiz olur. Ne şartlarda geleceğini bilemezsiniz. Kendiniz gidip alma şansınız varsa içiniz de daha rahat olur. Yoksa da kendi şehrinizdeki ilanlara bakarak, ilçenizdeki barınağı gezerek de sahiplenebilirsiniz.

CharmieFox
CharmieFox

417

hepiniz de haklısınız ama düşünüyorum da ısparta istanbul 8 saat ve o kadar yolu o kedi çekemez :/ uçakla belki ama işte...Çok zor bi durum ya bilmiyorum ama sahiplenmek de istiyorum nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Uçağa vermeyin sakın. Yazık olur hayvana. Dediğim gibi kendi ilinizdeki ilanları ve barınakları bir araştırın.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

ben hızlı trenle aldım :) rahat rahat geldik gittik. :)

Yampirik
Yampirik

5735

Yaşadığınız şehirde hayvan sahiplendirmek isteyen illaki vardır aslında onlarla iletişime geçebilirsiniz :)

EmineDemir
EmineDemir

4621

aynı şeyi ben defalaaaara yaşadım on olmuştur (ciden istediklerim ) ... sevdiğim kedler İstanbul , Kocaeli ve ankaradan çıktı ama ben antalyadayım :-)) diyorum ben arabayla gelse 15 saat sürecek pet uçak kargoyla iki saat yok olmaz. sanki İstanbul içi olsa hergün görüşülecek... artık gına geldi antalyanın bir ucu bilediğerine o kadar uzaken ben tee istanbula nasıl geliyim edeceğim masrafla sokakteki kedileri iki ay beslerim... neyse yinede hala pes etmedim. fighting! hala sms haklarımı bolca kullanıyorum. ne yalan söyliyim benim gibi birini bulmak sevindirdi.

CharmieFox
CharmieFox

417

hepinize çok teşekkür ederim.Şu an konyadan bir canla ilgileniyorum sahiplenmek için arası 2 saat burayla zaten sorun olmaz diye düşünüyorum :)

EmineDemir
EmineDemir

4621

alta şart yazanlara zaten hiç mesaj atmadım hala arıyorum :-) figthing :DDDD

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1088 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR